Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-10

Carduri magice de la Magicard

| 0 comments

Printcard Systems reprezintă tehnologie și informație, beneficiind din 2009 de statutul de Magicard Master Dealer,  firma este în topul  distribuitorilor de echipamente de imprimare carduri din România și pune la dispoziția clienților consumabile http://www.printcard.ro/consumabile și accesorii pentru a putea produce cardurile necesare.
Politica firmei se bazează pe soluții de personalizare și imprimare de carduri, de la serii mici până la cele de cantitate industrială, pe introducerea garanției funcționării continue, firma oferind la schimb o imprimantă în perioada când produsul dumneavoastră se află în service, pentru ca acest lucru să nu stopeze producția clientului, dar și pe oferirea suportului tehnic gratuit  pe o perioadă de 30 de zile de la achiziție. De asemenea, Printcard Systems acceptă soluția de a trimite banii înapoi în cazul în care comanda livrată nu este una satisfăcătoare pentru client.
Se pune la dispoziția clienților telefonul pentru consultanță gratuită, precum și e-mailul firmei, angajații răspund cu amabilitate și profesionalism, având cunoștințe și dând informații corecte despre linia de produse.Magazinul online pune la dispoziție o gamă largă de produse și consumabile destinate imprimării și personalizării cardurilor http://www.printcard.ro/imprimante-carduri/shopby/magicard .
O altă categorie oferită este cea a produselor de tip Open Box, desigilate și expuse sau utilizate temporar în cadrul unor expoziții, ele sunt verificate și resigilate în vederea comercializării lor la prețuri mai mici, ele beneficiind de garanție și de celelalte avantaje pe care le prezintă un produs nou. Sunt vândute în perfectă stare de funcționare, dar, uneori, pot prezenta zgârieturi sau diverse alte semne de folosire.
Oferta de personalizare și producția de carduri se mulează pe dorințele clientului, iar prețurile cerute de Printcard Systems sunt unele convenabile, elaborate după ce firma va lua în calcul toate cererile de personalizare pe care le are clientul. Cardurile cu banda magnetică, de două tipuri: Lo-Co la 300 Oe și Hi-Co la 2750 Oe. La fel de sigure ca și acestea, cardurile de proximitate, ce nu intră în contact fizic cu cititorul, au ca grosime variabilă: 0,50mm la 2mm. Sunt oferite și carduri colorate aurii, argintii, roșii, galbene, albastre, cafenii, vișinii, verzi, maro și portocalii.
Livrarea comenzii se poate face prin ridicare de la sediul firmei sau prin curierat.
Beneficiile imediate încă de la prima utilizare a imprimantei se pot observa cu ușurință:
-rapiditatea imprimării;
-flexibilitate în utilizare;
-flexibilitate în crearea cardurilor;
-posibilitatea de a crea oricând cantități mici de carduri;
-amortizarea investiției și un plus-valoare companiei;
Durabilitate, securitate, ușurința utilizării și calitatea, acestea sunt caracteristicile oferite de produsele Printcard Systems.

Leave a Reply

Required fields are marked *.