Profeta

din Lumea de dincolo de vise

overlayer-armani-EDITAT-2

Seducție prin eleganță

| 2 Comments

Într-o oarecare zi, o zi de vară, cu cer senin și nori miraculos de albi am întâlnit o pereche de ochi superbi, culoare de albastru de cer senin și irizații fine de gri, privire seducătoare și aromă de bărbat perfect. Conexiune perfectă. Și un parfum proaspăt, plin de magnetism rămase ușor în urmă!
A început să plouă, iar peste întâmplare a trecut timpul, au trecut două veri, două toamne, două ierni și două primăveri.
E vară, soarele strălucește plin de curiozitate, punându-și întrebări singur: Oare azi va ploua? Vine furtuna să mă alunge de pe cer?
Stau în rochița mea perfectă, de un verde plin de promisiunile unei zile minunate. Stau la o terasă din centrul vechi al orașului. Sorb cu înghițituri mici din cafeaua plină de frișcă. Privesc oamenii, privesc copacii parcului din apropiere, copiii gălăgioși și privirea-mi cade pe aceeași ochi profunzi, de culoarea cerului senin pe care îi întâlnisem acum două veri. Uimire și zâmbet! Apropiere.
Oare ce mă atrage la el? De ce există compatibilitate? Un parfum plăcut se insinuă în timp ce el se apropia de masa mea. Am zâmbit. A zâmbit.
În ce privește femeia, eleganța este atuul unui bărbat, a unui bărbat adevărat, puternic, dornic de a spune ceva prin atitudine, prin stil, prin parfum. Mă atrage eleganța! Ăsta-i adevărul! Eleganța înseamnă vestimentație adecvată oricărui moment al zilei (nu suport bărbații îmbrăcați în bermude prin oraș, nu e cazul, bermudele se poartă la plajă, pe terenul de sport), înseamnă păr îngrijit, o igienă corespunzătoare și un parfum adecvat, un parfum cu personalitate. Eleganță înseamnă aromă de seducție. O persoană elegantă este cineva care transmite stil, putere, competitivitate, dorință de a învinge și de a lupta cu oricine pentru a-și atinge țelurile.
În zilele noastre un învingător este obligatoriu o persoană cu aromă de #BeUnforgettable

Am băut o cafea împreună, iar ochii albaștri au râs cald, învăluind totul în aroma seducătoare a parfumului. Magnetism, carismă, personalitate puternică, totul învăluit într-o prezență înmiresmată de neuitat. Eleganța este un atu pentru orice bărbat indiferent de moment.

2 Comments

  1. Buna
    este al doilea post in care citesc despre 'beunforgettable'.
    e de-a dreptul pasionant… si nu in ultimul rand o idee pentru un cadou de neuitat. din punctul meu de vedere nu se intampla prea des, dar o data in viata tot avem ocazia de un 'beunforgettable'

  2. Buna, Anca! Ai dreptate! Parfumul este distinctiv, unic.

Leave a Reply

Required fields are marked *.