Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Letargie

| 34 Comments

Am dormit ciudat. La trezire aveam o durere surda în cap, apoi una din cea bubuitoare. N-am înțeles exact dacă trăgeau salve de tun cei de la garnizoana din apropiere, dacă tuna a început de furtună cu gheață sau dacă jucau  o sârbă niște cămile pe creierul meu. Indiferent cum stătea treabă, situația era absolut enervantă. Așa că o primă soluție se impunea: cafeaua. Dat fiind faptul că sunt dependentă de cafea de la un timp, mi-am impus să nu beau. Rezultatul? De data asta, în creierul meu alergau pentru Olimpiadă, 22 de elefanți cu tot cu șoferii mici și negricioși ce ocupă locul între urechile patrupedelor.
În timpul zilei nu pot spune că m-am stresat prea tare cu viața. Am luat-o așa de ușor încât nu mi-am mai bătut capul cu nimic. Aveam obiective, ca orice om normal într-o zi de sfârșit de weekend. Ei, bine, pe mine nu pot spune că m-a prins cu un așa chef de muncă, așadar am refuzat orice ofertă a unui job cu răspundere civică și am zăcut ca după Apocalipsă. Știți, e senzația aia: a venit sfârșitul lumii, pac, pac, două sute de bombe în cap, crapă lumea și rămân io pe suprafața Terrei. Io și înca vreo zece-douăzeci de cimpanzei. Deci ce e de făcut? Doar nu mă apuc să reconstruiesc blocurile și să ridic furnale! E Apocalipsă? Da ! Păi dacă e, ce mă mai stresez? Treacă și asta, mai trag un pui de somn, îmi refac machiajul, mănânc o banană și dacă am noroc să nu dispară chiar toate cinematografele din jur, mă uit la un film cu Bruce. Ridică ăsta moralul în situații de gen mai ceva decât pastila albastră catargele unor corăbii medievale ( mda, cam vulgar, trecem peste)! Și totuși, adevărul e că Bruce are la activ niște salvări d-alea pompierești. Uneori mă întreb ce naiba facem noi când va părăsi Bruce planeta. Ăștia tineri nu prea mai au avântul patriotic al ăstuia. Vom vedea!
În rest lumea cu votarea, eu cu privitul, lumea cu stresatul, eu cu privitul în continuare.
 O zi pe care am catalogat-o ca pierdută iremediabil. Așa că mă acuz de lenevie, nepăsare, oboseală închipuită și am decretat că de mâine redevin activă.

34 Comments

 1. Epic fail! O melodie pe masura.
  http://youtu.be/9Pes54J8PVw

 2. Merge foarte bine.

 3. Merge si o bachata!? Stii sa dansezi?
  http://youtu.be/2cehkSxOLNA

 4. Nu mi-ai raspuns! Deci!

 5. Deci zici!Rraspunsul meu presupunea ca toata lumea stie, inclusiv eu.

 6. Eu nu stiu, ma inveti?

 7. Tot desculta?

 8. Desculta? NU inteleg!

 9. Pare mai interesant

 10. Tipa e incaltata. Nu pricepeam. Dar nu inteleg, pana la mine nu ai gasit un profesor de dans cu diploma?

 11. Crezi ca fata din videoclip are multe diplome? Deci! Cand prima lectie?

 12. Am un abonament la o sala de dans in Bucuresti. Ti-l pot oferi, te vor invata specialisti.

 13. Doar daca mergem impreuna. Vrei?

 14. Cred ca-ti va fi dificil. Nu esti din BUcuresti.

 15. Opsss!De stii ca nu sunt! Nu toata lumea sta la capitala ca tine?

 16. Pentru ca stiu. Eu stiu totul. Iar coincidenta ar fi prea mare. Bachata. Melodia. Stilul. Si deci. Evidentul e aproape certitudine.

 17. Aici m-ai pierdut. Nu inteleg! Ma cunosti!!!!!

 18. Din cate observ esti un simplu Anonim, cineva care se ascunde in spatele unei masti. Tuturor ne este usor sa ne jucam asa. E chiar distractiv. Dar scopul tau nu-l vad. Cat despre cunoastere… eu stiu atat cat vreau sa arat.

 19. :))) Pentru necunoscuti,intr-adevar sunt doar un anonim. Un nimeni! Pentru prieteni sunt exact la fel ca si tine. Uneori mai bun, alteori indiferent, vesel dimineata, seara trist. 🙂 raspunsul meu fiind de cele mai multe ori doar un mod de a raspunde celor din jur. Deci… asa cum ai intuit! Buna seara!

 20. Ceea ce nu intelegi este ca pentru mine nu esti necunoscut, te pot recunoaste in orice conditii. Si nu e deloc intuitie. Cand afirm ceva , indiferent de modul in care o fac, atunci trebuie gandit raspunsul. Oferta cu abonamentul e valabila. Problema e ca oricum eram la pachet. Abonamentul e pe numele meu. Seara placuta si tie! Era un final ( salut in miez de noapte) intr-un serial politist american ce facea furori dupa revolutie, n-am idee de ce-mi vine in minte acum.
  Seara placuta! Multumesc pentru dans!

 21. 🙂 Multumesc, draguta ca de obicei! Si acum ca sa te parafrazez, noapte buna si tie oriunde te-ai afla! Tot dintr-un serial! Si culmea la fel de american ca si al tau.:)
  Ma bucur ca ti-a placut dansul. Placerea a fost de partea mea! 😀 Adevarul este ca e interesant videoclipul! 😐 Pune l pe blog si sterge de pe aici…. 🙂

 22. Videoclipul ti l-am aratat eu. Stai partial bine cu memoria. Noapte buna! Ai grija data viitoare.. cu alte …zâne

 23. 🙂 nimic nu-ti scapa! noapte buna, zana!

 24. Stii ce-mi vine acum in minte? https://www.youtube.com/watch?v=wlVu7Y5m5JQ
  Multumesc …dacă eu sunt zână ( asta știam oricum), tu ce-ai fi ?

 25. Mergea mai bine Tom si Jerry! :))))

 26. Amandoi in acelasi timp?

 27. Amandoi, noi! Doar si exact in acelasi timp! Neata.

 28. Mereu am fost o pisi… 😀 , deci a ramas mouse-ul

 29. Meow! :)))) :d

Leave a Reply

Required fields are marked *.