Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Rochii de seară la Trendylook

| 0 comments

Îmi place să fac shopping online și de câte ori am ocazia intru pe diverse site-uri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, electrocasnice.  Poate din comoditate cum spun unii, poate din nevoia de a câștiga timp sau de a mă ralia tipului de a face shopping al occidentalilor, m-am decis de mult timp că aceasta este modalitatea optimă de a face cumpărături.
Pentru că prima dragoste a unei femei este și va fi rochia de seară, evident că de-a lungul vieții vom strânge în șifonier o mulțime de rochițe de toate culorile, veșnic îndrăgostite de atingerile lor fine, de mirosul de nou inconfundabil sau de unicitatea ce pune în valoare orice corp atunci când iese în evidență la vreo petrecere.
Pentru că sunt în căutare de rochie de seară, în curând voi merge la o cununie religioasă, am încercat diverse magazine online, în căutare de produse care să-mi ofere: eleganță, unicitate, acel ”wow” care trebuie să cuprindă pe cei prezenți la intrarea mea în restaurant și nu în ultimul rând un preț adecvat bugetului meu. Cu toate că mă pot numi o persoană impulsivă, gata oricând să cumpere orice dacă îi place, de data aceasta am cotrobăit pe rafturile multor magazine online până să mă decid.
Am găsit site-ul Trendylook, magazin online cu o experiență de șapte ani în domeniul vestimentar, și vreau să vă spun de ce m-a impresionat și am ales să cumpăr de aici două rochii de seară în loc de una. Au o experiență îndelungată, nu e prima dată când comand de la ei și pot spune lucrul acesta cu certitudine. Colecția lor se mulează pe trendurile fiecărui sezon, astfel încât poți alege culoarea, forma unui produs, în funcție de ce-ți dorești, Trendylook actualizându-și produsele pentru a fi siguri că vei reveni mereu între paginile virtuale ale magazinului.
Prima opțiune a mea este http://www.trendylook.ro/rochii/rochii-de-seara/rochie-evoly-sy-1391-detalii.html . Rochia  Evoly sy 1391 are un preț de vânzare foarte bun pentru bugetul meu. Dincolo de pasiunea pe care o depui pentru o rochie din momentul în care  vezi și până o ai în garderoba ta, trebuie neapărat să conteze prețul. În funcție de calitatea materialului, de model, rochia trebuie să aibă un preț avantajos pentru cumpărător. Confecționată din lycra și material auriu nuanțat la cupe, are aplicată o bandă din paiete aurii pe talie ce pune în valoare orice siluetă. Rochia este pusă în evidență de umerii goi, de un decolteu adânc, generos, ce se impune definitiv în imaginația oricărui bărbat, dar și de o tăietură îndrăzneață a materialului ce dezvelește picioarele, punându-le în valoare. Este o rochie care scoate din anonimat orice femeie.
A doua opțiune este http://www.trendylook.ro/rochii/rochii-de-seara/rochie-rovive-sy-1907-detalii.html . Rochia Rovive sy 1907 este confecționată din lycra, cu spatele gol și o formă care accentuează decolteul și silueta. Ador rochițele cu decolteuri adânci, pentru că-mi pune în evidență bustul, insuflă feminitate și grație. Ochii tuturor sunt atrași de culoarea roșie într-o lume în care, trebuie să recunoaștem, negrul a început să fie purtat oricând, oricum, într-o veșnică încercare a femeilor de subțiere a unor talii care nu mai sunt ca în adolescență. Dacă știi să o porți, culoarea unei rochii spune mult mai mult decât greutatea unei femei.

Rochia Rovive cod produs sy 1907

De ce am ales două rochițe în loc de una? În primul rând pentru că sunt o veșnică indecisă, nu reușesc să aleg doar un singur lucru și de când mă știu mă îndrăgostesc de haine și n-am ce face, le cumpăr, și în al doilea rând am beneficiat de livrarea gratuită a produselor cumpărate. E un bonus important pentru mine. Sunt încântată când primesc ceva în urma comenzilor mele, indiferent ce, cât de mică ar fi o reducere, un transport gratuit, orice, mă bucură și mă determină să revin. Așa că am făcut comandă telefonic, se poate face inclusiv în weekend.

0746123603
0746123603

Leave a Reply

Required fields are marked *.