Profeta

din Lumea de dincolo de vise

softstep-150x150

In primavara asta ma indragostesc din nou in pasi de dans

| 6 Comments

De abia aștept să dansez! Aud muzica în toată ființa mea de dinainte de a mă naște. Prima dată când am dansat a fost în burtica mamei. Pasionată de dans de mică, mama  îmi transmisese iubirea și bucuria de a dansa.
Primăvara asta e prima mea lecție adevărată, mama mă duce la Soft Step, http://www.softstep.ro/cursuri-dans-copii/cursuri-de-vals-vienez-pentru-copii.html , deoarece aici există instructori cu palmares în domeniul dansului, există profesionalism și calitate. Am emoții pentru că fac primul pas către împlinirea visului meu, acela de a fi dansator și de a participa la concursuri sportive. Mama l-a convins inclusiv pe tata să meargă împreună la această școală, spune ea că dansul te relaxează, te face mai bun, mai dornic de viață, îți dă energie și culoare în obraji. Tot ea adaugă întotdeauna:”Fără emoție, viața este seacă, iar dansul este emoție!” Ei doi participă la cursuri de tango, http://www.softstep.ro/cursuri-dans-adulti/cursuri-de-tango-pentru-adulti.html .  Mama îmi povestește că sălile de dans sunt moderne, spațioase, că aici își poate exprima personalitatea. Când vorbește despre dans, mamei i se luminează fața și când pleacă cu tata la sală, râde și ochii îi strălucesc minunat, iar tata îi spune mereu că http://www.softstep.ro/ îi sporește frumusețea și pe ring pare o minunată lebădă, chiar și atunci când era însărcinată, strălucirea ei îl făcea să se îndrăgostească iar și iar.
Acum știu de ce sunt un împătimit al dansului la doar patru anișori și de ce mă îndrăgostesc la rândul meu de mama. Soft Step este o emoție încă din primele luni de viață!

6 Comments

  1. Imi lipseste partenerul ca altfel m-as duce 🙁

  2. Gasesti acolo!

  3. suna destul de tentant

  4. Nu trebuie sa ai neaparat un partener ca sa mergi la scoala aceasta. Important e sa iubesti dansul si sa vrei sa dansezi.

  5. Eu nu stiu sa dansez prea bine dar ma distrez la cursuri.

  6. Vin si eu sa ne disram amandoua! 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.