Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Fotograf de nuntă din București

| 0 comments

Într-o lume imperfectă, plină de neprevăzut sau de lipsuri, fiecare femeie visează la ziua nunții ca la basmul perfect, acolo unde cavalerul pe cal alb străbate o distanță oarecare pentru a o cuprinde cu brațele, săltând-o pe cal, pe nimeni alta decât Zâna-Zânelor, Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Ileana Cosânzeana, viitoarea soție. Cel puțin la mine așa a funcționat etapa aceasta din viața mea.
Când începi să organizezi nunta, primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este să găsești un bun fotograf nuntă, altfel în vâltoarea desfășurării evenimentelor poți uita faptul că peste ani, o fotografie e o dovadă mult mai bună decât memoria. 
Amintirile acelei zile au rămas imortalizate în mintea mea, dar sunt uitucă de fel, pierd din vedere detaliul, așa că un mare ajutor l-am avut de la fotograf nuntă, acel specialist care știe exact ce trebuie să facă pentru a capta imaginile ideale în așa fel încât să poată transmite peste ani, acei fiori plini de mister, de bucurie și fericire pe care îi trăiește orice femeie în ZIUA EI SPECIALĂ. Fetele știu exact despre ce vorbesc, fiecare dintre noi ne admirăm în albumul de nuntă și ne amintim emoția acelui moment, glasurile noastre pline de timiditate sau de veselie exagerată care maschează cumva uimirea că am ajuns în momentul căsătoriei. Vedem chipurile părinților ce emană fericire, mândrie, și peste ani, când ei nu mai sunt printre noi, putem spune că în acea zi, au înțeles că bucuria copiilor lor  reprezintă cu adevărat sensul vieții. Ce înseamnă o fotografie profesionistă? Înseamnă un bun fotograf nuntă. Răsfoind albumul meu, vă pot spune că pentru mine înseamnă redobândirea tinereții, a fericirii momentului, înseamnă retrăirea clipei de fericire sublimă pe care am simțit-o alături de soțul meu, atunci când nimic nu ar fi stat în calea noastră, iar viitorul era o cale de aur trasată clar: doi copii frumoși, o casă cu mușcate la fereastră, un câmp de maci roșii, o mașină care ne-ar fi dus în excursii gălăgioase. Totul era atât de bine organizat încât fotografiile transmit după atâți ani sinceritatea și dorința de a ne iubi o veșnicie.
Soțul îmi admiră și astăzi silueta, greutatea mi-am menținut-o ca atunci, trupul meu firav, de domnișoară, era înveșmântat în rochia de mireasă perfectă. Rochie de mireasa am cumpărat de la cei mai buni, CasaAnke, trebuie să menționez faptul că era absolut superbă, plină de acel ceva care te face să fii unică, care îți dă încredere și te relaxează în aceste momente foarte stresante, aglomerate cu o grămadă de treburi.
În afară de fotograf nuntă, foto video nuntă, pe care le-am găsit pe un site cu informații utile pentru cei care au nevoie la un astfel de eveniment de servicii foto video nuntă, m-am ocupat împreună cu soacra mea, o persoană teribil de pricepută și cu gusturi impecabile, de aranjamentele florale, decorațiuni, diversele accesorii obligatorii, precum mărturiile, jarteaua, coșulețul, pernuța, verighetele. Sora mea a rezolvat problema invitațiilor la nuntă, trimițând zeci de astfel de plicuri, rudelor și prietenilor apropiați, cei care au fost martorii uniunii noastre spirituale, prezenți și astăzi datorită priceperii fotografului de nuntă, ce a surprins cu precizie și stil propriu, diverse secvențe  ce întregesc admirabil memoria mea, cu privire la etapele desfășurării nunții. Serviciile foto video nuntă au făcut ca basmul să fie prezent aievea, iar prințul meu cu ochi albaștri și costum alb stă  emoționat alături de mine, o fată cu ochi negri ce scânteiau la fel de puternic ca paietele de pe bustul rochiei de mireasă cu un corsaj strâns și crinolină de prințesă din povești.
Una dintre capodoperele fotografului de nuntă din București stă cuminte pe biroul soțului meu, zice că îi aduce aminte cât de norocos este că sunt a lui, iar uneori glumește spunând că nicio altă rochie nu mi-a mai stat atât de bine ca rochia de mireasă.
Serviciile foto video nuntă sunt foarte importante pentru că transmit iubire, emoție și fericire. Fratele soțului meu se însoară curând, iar opțiunea lui pentru servicii foto video nuntă va fi aceeași ca a noastră. Calitatea trebuie să dureze peste ani!

Leave a Reply

Required fields are marked *.