Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Design interior

| 0 comments

Cumpărarea noii mele case m-a determinat să caut un magazin de specialiști care să ma ajute să mi-o aranjez după propriile idei. Sincer, nu prea am un simț estetic deosebit. Chiar dacă am căutat în reviste, pe internet, diverse fotografii cu interioare care mai de care mai somptuoase sau mai simple, subliniez că am nevoie de ajutor profesionist, pentru ca noua mea locuință să-mi asigure în primul rând confortul, dar și acel ceva, care transformă o locuință în ceea ce fiecare dintre noi  numim ”acasă”.
Casa cumpărată este veche, așa că trebuie regândită, reorganizată și mai ales renovată. Detaliile și amănuntele contează foarte mult în viața de zi cu zi, nici nu m-am gândit vreun singur minut că aș putea face asta singură. Recunosc când sunt depășită în vreun domeniu și las locul specialiștilor.
Așezată într-un peisaj idilic, în acel loc din lume care ne face să visăm, să trăim povești și basme reale, căsuța mea nouă a beneficiat de experiența celor de la Art Deco Zone. Odată ce îi alegi și te lași pe mâna lor, nu ai nimic de pierdut, ci din contră doar de câștigat. Din copilărie mi-am dorit ca în exterior locuința mea ”de om mare” să fie verde și plină de trandafiri agățători, iar în interior să domine culorile alb, mov și roz, cu o tușă fină de verde cald, primăvăratic, mobila să fie simplă, albă, comodă și ușor de utilizat, vase înalte de ceramică, grena, pline de flori parfumate. Lumina naturală să cuprindă întregul interior ca și când natura s-ar fi mutat de afară în casa mea, să ai senzația aceea de adiere caldă a vântului, de parfum de crini și brad, de ciripit de păsărele și de aer curat.
Le-am explicat că sunt o persoană pretențioasă, iar culorile sunt foarte importante în viața mea, că iubesc natura și pictura, că tot mobilierul trebuie să-mi fie folositor, iar camera să nu pară că înghesuie, plină de forță, o grămadă de obiecte puse alandala, totul să fie cât mai aerisit, iar tema principală să fie natura vara. Casa trebuia să respire soare, culoare, căldură, liniște, relaxare și chef de viață.  http://www.interiors.ro/portofoliu-amenajari-interioare-casa-vatra-luminoasa-5-19.html
Informațiile despre această companie le-am luat de pe internet, au un magazin online foarte bine realizat, unde poți cerceta portofoliul pe care îl pun la dispoziție clienților. Vizualizezi fotografii despre amenajarea interioarelor altor case, apartamente, vile, poți să îți faci o idee despre priceperea lor și apoi contactarea companiei este iminentă.
Casa mea de vis este rezultatul Art Deco Zone. Pe baza unui proiect de amenajare realizat în colaborarea cu arhitectul lor, angajații au realizat finisajele și construcțiile de interior: tencuieli, zugrăveli, parchet, rigips, gresie, faianță, tapet. Apoi au trecut la mobilierul camerelor, http://www.interiors.ro/serviciu-mobilier-la-comanda-10-10.html pe care l-au creat în atelierele proprii pentru a se mula pe personalitatea clientului, în acest caz a mea. Mobilierul este la comandă, unic, ca design, material și culori. Pentru dormitoare am ales paturi largi, cu noptiere și dulapuri înalte cu oglinzi, o măsuță de cafea și un balansoar așezat lângă fereastră. Visez mereu la cititul unei cărți dimineața, la răsărit de soare, cu cafeluța la îndemână, așezată într-un astfel de fotoliu foarte reconfortant.  La ferestre au fost puse perdele de culoare mov, iar albul pereților scoate în evidență foarte bine eleganța mobilierului.
Mi-a plăcut să lucrez cu cei de la Art Deco Zone pentru că amenajarea interioară realizată de ei a respectat întocmai cerințele mele, personalitatea, stilul și modul meu de viață. Dormitorul este spațios, oferă relaxare vizuală în primul rând, pentru că eu sunt o persoană care trăiește foarte mult prin culori. Totul la mine este culoare și mai apoi devine un obiect folositor.  Bucătăria a devenit una organizată, modernă, foarte deosebită de cea veche cu care era dotată casa vechilor proprietari. Baia adună culori de mov, alb și roz, atent distribuite pe gresie, faianță, mobilier.  Livingul este spațios, o canapea albă tronează în mijlocul camerei, tablourile atent alese, peisaje din natură, invită la meditație, florile din vaze înalte parfumează întreaga casă. Am lucrat cu o singură echipă, Art Deco Zone, acest lucru făcând posibilă o comunicare mult mai bună decât dacă aș fi angajat mai multe firme pentru diverse servicii.

Leave a Reply

Required fields are marked *.