Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo

Concediul de iarnă în România

| 0 comments

În copilărie pot spune că am fost o privilegiată a sorții. Părinții mei, călători prin definiție, gata oricând să-și arunce rucsacul în spinare, ne-au insuflat, mie și surorii mele, dorința de a petrece cât mai mult timp în natură, în mijlocul copacilor, în aer curat și verdeață. Mergeam oriunde în țară, pe crestele munților, printre dealurile pline de viță de vie și pomi fructiferi, la adunat de ciuperci toamna pentru conservele pe care mama nici nu concepea să nu le facă, la biciclit pe aleile satului sau prin parcurile din oraș în momentele de respiro, între cursurile școlare și realizarea temelor.
În facultate, apetitul pentru vacanțe la munte a continuat și s-a dezvoltat în idei cât mai trăsnite, pe care le prezentam senină colegilor, prietenilor, ce mă urmau zgomotoși și veseli, gata oricând de o distracție bună și de timp liber de calitate.
Mai târziu în postura de doamnă căsătorită, cu copii și soț model, aceste vacanțe au devenit concedii, ce au continuat la fel de vesele și pline de dorință de a petrece în sânul familiei, de a crea un spațiu doar al nostru, în care să ne regăsim. Cele mai tari concedii le-am petrecut și le petrecem mereu la munte, în România. Iubim cu toții țara natală și chiar dacă am mai plecat în străinătate ocazional, România este, pentru noi, destinația preferată a vacanțelor. Evident, avem un pont de calitate, anume: Bookingexpert.

 Pentru cine nu știe despre ce e vorba, vă anunț că Booking Expert este o agenție de turism online, înființată în 2012 și este preferată de majoritatea românilor ce iubesc țara noastră. Ea oferă cazare în pensiuni și hoteluri, iar plata se face la recepție. Serviciile sunt prompte și de calitate. Acest lucru este absolut verificat și, în plus, sunt de părere că, dacă nu îți e bine undeva, nu mai revii a doua oară. Informațiile sunt foarte bune, actualizate, prețurile sunt de multe ori mai acceptabile decât cele oferite la recepție de către hoteluri, iar ei  răspund foarte prompt la orice solicitare.
Iarna mergem întotdeauna la Brașov,http://www.bookingexpert.ro/hoteluri/hotel-alpin-resort-poiana-brasov-472.html , Poiana e o stațiune celebră de acum și pe plaiuri internaționale. Ce român nu a fost măcar o dată aici? Drumeții, sporturi de iarnă, teleferic, hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane, de toate pentru toți găsim mereu aici. Nu numai pentru distracție, oricine suferă de nevroză astenică, stare de epuizare sau surmenaj fizic și
intelectual, anemie secundară și boli endocrine, boli ale
aparatului respirator, poate încerca Poiana Brașov, recomandată și pentru astfel de tratamente. Bunicul ne roagă de ceva timp să-l luam și pe el, astfel încât la anul care vine, echipa noastră se mărește cu un pensionar în căutare de tratamente. Fie vorba între noi, nu-l crede nimeni că e în căutare de așa ceva, mai degrabă vrea să petreacă timp în sânul familiei! Anul viitor mergem la http://www.bookingexpert.ro/hoteluri/hotel-aurelius-imparatul-romanilor-poiana-brasov-10.html, este situat pe marginea lacului și oferă o priveliște unică asupra zonei montane. Doar se află la 1030m! Vom avea parte de relaxare vizuală garantată! Hotelul acesta este renovat și decorat în stil roman, iar arhitectura interioară este variată. De unde știu? Din imaginile site-ului! De ce sunt sigură?
Să vă explic! Anul acesta am mers la http://www.bookingexpert.ro/hoteluri/hotel-acasa-la-dracula-poiana-brasov-470.html , situat la Str. Poiana lui Stechil Nr. 22,500001-Poiana Brașov, Jud. Brașov. Cazarea a fost deosebită, eleganță și confort, verdeața brazilor ne-a oferit imagini unice. Hotelul pare un castel medieval, camerele sunt ultramoderne, foarte dotate, iar restaurantul oferă diversitate culinară.  Înțelege toată lumea de ce vom merge iarăși la Poiană! Alegem alt hotel pentru că nu are rost să ne oprim doar la a încerca unul singur, ador varietatea. Îmi place să schimb, să încerc, să observ noul, firma Booking Expert se mulează pe stilul și personalitatea mea.
Am ales această agenție pentru că nu-mi place deloc să alerg prin oraș
după servicii de gen, sunt genul de persoană care se convinge singură
făcând cercetări pe internet. Am ales o firmă online pentru că pot afla
păreri variate, de la diferiți oameni care au beneficiat de serviciile
acesteia. La un magazin obișnuit, te afli față în față cu angajatul care
încearcă să te convingă din răsputeri că el e soluția ta optimă. Și te
poți înșela! Online e mult mai ușor să faci cercetări de una singură.

Leave a Reply

Required fields are marked *.