Profeta

din Lumea de dincolo de vise

perna-natura-bambus-35x50cm

Un somn placut poate incepe cu un click

| 6 Comments

Acum trăiesc în vise. Nu mi-am dorit asta, a fost un accident, brusc, fără să știu motivul pentru care mi s-a întâmplat tocmai mie.
Uneori visez fluturi și îmi creez o realitate paralelă. Zbor peste câmpii și dealuri pline de o iarbă înrourată și tălpile umede primesc binecuvântarea pământului pe care calcă. Flori mici și albastre, de nu-mă-uita, furnici harnice ce cară în spate o greutate triplă, fire lungi de iarbă ce se pleacă ușor în bătaia vântului, iepurași albi, ghemuri pufoase cu urechile lungi, ciulite, totul mi se deschide  în față. Și alerg, alerg și alerg ca și când nu ar mai fi zi, nu ar mai fi noapte, nu aș mai exista.
Astăzi mi-am ales să colind orașul. Mă îmbrac cum vreau, aleg o ținută clasică, puțin sobră pentru timpurile noastre, dar mereu m-a fascinat Humphrey Bogart, așa că adaug ținutei o pălărie și merg degajat pe trotuar, salut doamnele, mămicile cu copii ce dorm frumos în cărucioarele lor   http://www.salterra.ro/perne-pilote-sac-de-dormit/226-perna-natura-bambus-35x50cm.html ,

 salut chiar și florăreasa bătrână din colț, vinde zambile în fiecare primăvară, iar parfumul lor mă amețește chiar și acum, atât de departe totuși de ea. Oamenii îmi zâmbesc, se uită binevoitori, îmi răspund la salut.  Ofer brațul unei bătrâne ce dorea să treacă strada și mă așez la o terasă unde mirosea dumnezeiește a cornuri cu vanilie și ciocolată fierbinte. Sorb încetișor din cană, e fierbinte și atât de gustoasă și de parfumată încât îmi mai comand una. La o altă masă, singură, frumoasă, cochetă, o domnișoară cu o pălărie albă, într-o rochie diafană, cu mâinile înmănușate ține o ceașcă de cafea. Îmi ridic pălăria și salut frumusețea ei. Îmi zâmbește și sunt fericit.
Mâine poate voi alege să merg la o întâlnire, dar de obicei  la finalul lor mă întristez.
Deschid ochii la atingerea cuiva. Asistenta cu păr blond e de serviciu astăzi. Îmi zâmbește, e îmbrăcată-n alb ca fata de la terasă. Îi zâmbesc la rândul meu și ea îmi face cu ochiul. Mă simt ca un copil, neputincios, iar o lacrimă cade fără să vreau. Mi-o șterge și-mi zâmbește  potrivindu-mi iarăși perna inutil.  Încerc să-i transmit prin clipitul ochilor, e click-ul mouse-ului meu, cum mai glumesc cu mine ironic, înainte timpul liber îl petreceam la computer, acum doar visez. E în zadar, mă doare capul oricum de la ea.  Probabil că n-ar zice nu, de întâlnire mă refer, dacă mâine aș invita-o în oraș la cină. Surâde și dă din cap fără să știe gândurile mele. Nimeni nu le poate ști, nici nu ar avea cum.
Mâna fină îmi ridică ușor capul și-mi pune o nouă pernă. Da, se simte diferența! Salteaua și perna reprezintă casa mea   http://www.salterra.ro/saltele-din-spuma/60-saltea-vitality-sleep-comfort-20cm.html

6 Comments

  1. trebuie apreciata intotdeauna o saltea buna:))

  2. Eu apreciez o saltea buna!!! Pe mine internetul nu prea ma lasa pe saltea:D

  3. nu-i suficient de buna salteaua

  4. Daca dormi bine te trezesti vesel dimineata

  5. Haine online pentru femei in magazinul online MariSSa Collection

Leave a Reply

Required fields are marked *.