Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Enny_17043

Un fashion trend pe care l-as lansa primavara asta

| 4 Comments

Iubesc verdele și tot ce-mi transmite este raze de soare, triluri de primăvară și gânduri pozitive.  Să nu vă mirați dacă am văzut-o și-am plăcut-o. Sunt o persoană care atunci când se îndrăgostește o face cu pasiune și sinceritate. Astăzi iubirea mea este http://www.glittio.ro/haine/rochii/seara/rochie-enny-17043-verde .
Te poți îndrăgosti de ea? Da, uneori simți că ți se potrivește doar privind-o, nu e nevoie de atingeri, nici măcar de o cercetare amănunțită. E fină ca o atingere de aripă de pasăre, e îndrăzneață ca o femeie care știe că e frumoasă și așteaptă laudele, le culege ca o răsplată, ca o recunoaștere a întregii lumi. Învăluie într-un parfum ireal de basm și uneori întregi povești  minunate se pot culege din croiala îndrăzneață a decolteului ce lasă să se ghicească, să se întrevadă bucuria, dragostea și viitorul. Culoarea de smarald împlinit de o dantelă neagră trimite spre o epocă plină de galanterie și cochetărie.
De ce am cumpărat-o? Sincer pentru că o privesc de câteva zile și-mi arată încă o dată că primăvara poate fi și îmbrăcată și mai ales plimbată. Tentația celei care cumpără este de a o îmbrăca oriunde pentru a culege laude și a fi admirată. Rochia însăși este o tentație pentru privitor. http://www.glittio.ro/ este un site ce merită cercetat, iar verdele http://www.glittio.ro/haine/rochii/casual/rochie-venessa-verde este noul trend în primăvara aceasta în mod sigur în garderoba mea.

4 Comments

  1. o vreau si eu in garderoba mea..

  2. da comanda! e pe stoc

  3. Eu am comandat deja dar astept mesajul de primire

  4. sa-mi spui ce parere ai dupa ce primesti comanda

Leave a Reply

Required fields are marked *.