Profeta

din Lumea de dincolo de vise

soft-step

In primavara asta ma indragostesc din nou in pasi de dans

| 6 Comments

Sportul este primul pas către o viață sănătoasă. Dansul împlinește viața.
Nu iubesc sala de sport, am o repulsie nativă împotriva aparatelor ce-mi aduce aminte de Inchiziția medievală, dar ador dansul, eleganța dansatorilor, suplețea doamnelor și atitudinea domnilor.
Îmi place să dansez, iar la petreceri sunt sufletul ringului. Ador muzica și ritmurile latino, dansurile cu personalitate, dar îmi doresc să învăț de la specialiști pentru a adăuga experiența unor profesori de dans la ceea ce eu numesc moștenirea nativă a dansului. Salsa, valsul , tango-ul sunt doar câteva dintre ritmurile care-mi dau vitalitate, dorință de viață, exuberanța caracteristică oamenilor activi. Am prieteni care deja urmează http://www.softstep.ro/cursuri-danshttps://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4189937719252667776#editor/target=post;postID=140059994391365479-adulti.html , iar părerea lor este că au bifat în viața de cuplu un mare plus. Dansul apropie și iubește la rândul său. Maria, fata unei prietene merge la http://www.softstep.ro/cursuri-dans-copii.html . Un curs pentru copii ce doresc să facă performanță în această artă.

Pentru că vreau sănătate, să fiu cea mai bună, pentru a-mi dovedi că pot, pentru a simți latura mea senzuală, pasională, în primăvara aceasta voi trăi în pași de dans.

6 Comments

  1. La asta ma gandeam si eu de ceva timp : sport prin dans. Nu poti sa te plictisesti si faci si miscare. Personal imi place latino si parca postul tau m-a indemnat sa ma indrept spre o sala de salsa.

  2. Mie tango îmi place.

  3. Tango si bachata! <3 <3

  4. :)) iti plac? le dansezi sau le invatam la sala?

  5. e super! si eu vreau sa ma apuc de dansuri! si daca eu nu am facut cand eram mica, copiii mei cu siguranta vor face! asta daca o sa le placa :))))

  6. Dansul place tuturor. Ce gen îți place?

Leave a Reply

Required fields are marked *.