Profeta

din Lumea de dincolo de vise

londra

Daca as putea zbura chiar acum undeva, m-as duce in…

| 7 Comments

Intru pe internet. Caut un site care să mă ajute să-mi cumpăr un bilet. Trebuie să plec. Urgent. Unde? N-am idee. Oriunde. Am găsit http://www.bileteavion.ro/bilete_avion_Bucuresti_Londra.html .

Am așa un chef nebun să evadez că nici nu-mi pasă unde mă duc, oriunde e ceva de vizitat, ceva de învățat, ceva de cunoscut.
Te doresc în continuare. Dar te înțeleg. Poate că ai dreptate că mă gonești. Ți-am invadat viața, te-am bulversat fără  niciun motiv, apoi am uitat că exiști pentru că te știam mereu acolo. Oare există un motiv plauzibil de genul acesta? Poți spune fără remușcări că te uit, pentru că ești mereu și am încredere că oricum ar fi, te știu acolo și mă faci să mă simt sigură că există cineva oricând, oricum, care va fi acolo pentru mine? N-am idee, deci probabil ai dreptate că mă gonești, că mă ștergi din memoria telefonului, din mail sau că-mi rupi pozele. Sunt răbufniri ale mândriei tale.
Și fug și eu, iau avionul și plec. N-am idee de ce fug eu când oricum tu deja nu mai ești. De ce fug sau mai bine zis de cine fug?
Prima dată cînd mi-ai spus te iubesc a fost interesant, dar știam, nu mi s-a părut deloc ceva ciudat, cum s-ar putea ca cineva să nu mă iubească? Ce nu ar fi de iubit la mine? Am râs nebunește când te-ai scuzat că inima ta nu-mi aparține doar mie. Mereu ai fost un visător și mereu în sinea ta ai știut că doar eu sunt stăpâna inimii tale. Chiar și acum când mă gonești, mă iubești 100%, așa cum sunt diferită, dificilă, deosebită și alte multe alte ”d”-uri cum ne amuzam.
Aștept și sala aeroportului e călduroasă, mișc mouse-ul și îmi aleg altă destinație http://www.bileteavion.ro/bilete_avion_Bucuresti_Rotterdam.html .
Știi că mă gândesc să plec cât mai departe de tine, nu vreau să sufăr. De la început am spus că nu voi suferi, că nu pot iubi, că nu ai putere să mă faci să trăiesc doar pentru tine. Acum probabil că mi-am schimbat părerea. Și nici nu știu dacă faptul că recunosc contează în vreo măsură mai mare sau mai mică. Și nici nu-mi pasă! Nu mai vreau decât să plâng!
Plâng ca o proastă în sala asta unde se perindă atât de mulți călători, fiecare cu povestea lui, fiecare cu destinul lui, iar eu ce fac aici, ce caut, de ce nu mă mulțumesc cu ce am, acum că tu ai ieșit din viața mea?
Se anunță plecarea unui avion către o destinație interesantă http://www.bileteavion.ro/bilete_avion_Bucuresti_Osaka.html . Mi-aș fi dorit să mergem amândoi.
Lumea se îmbulzește spre terminal și mă ridic dând din umeri. Mă izbește cineva și-mi scap pe jos geanta. Ridic ochii. Ești Tu?
 ”Bună!” Zâmbesc larg. ”Am știut mereu că ești doar al meu.” Râd și mă agăț fericită de gâtul lui. ”Ți-am zis vreodată că te iubesc?”
Un cap drăgălaș cu bucle negre și ochi de veveriță se ițește după umerii lui. ”Vom întârzia, iubitule! Cine e doamnă? Sora ta?”
Dacă aș putea zbura chiar acum undeva……

7 Comments

  1. :X Eu as merge in Canada… <3

  2. Prima mea optiune ar fi tot Canada. Dar vorba sora-mii.. mi-e teama de rechini si de aia nu ma duc . Asa , sis?

  3. mi s-a facut pielea de gaina cand am citit sfarsitul articolului 😐 si da! eu o sa ma mut in Canada! asa am de gand :))

  4. :)))) efectul zborului. Prima data când am zburat cu avionul nu am avut nicio emotie,dar a doua oara nu va mai fi! :))))

  5. Ce ai zice daca am sari amandoua din el!? 🙂 Un tandem mic acolo .

  6. dar de ce sa sar din avion? n-am parasuta

  7. Nici nu trebuie! Si apoi ajungem mai repede si nu in ultimul rand e ECo!

Leave a Reply

Required fields are marked *.