Profeta

din Lumea de dincolo de vise

biciclop-logo

Ce fac primavara cu bicicleta mea

| 3 Comments

Vine, vine primăvara…! A venit și ce? Stau morocănoasă, enervată în pat și mă gândesc cu groază la traficul din oraș, iarna mai mergea lumea cu transportul în comun, de când se lasă căldura abandonează toți tramvaiul, troleul, metroul și se apucă să circule cu mașina. Va fi teribil de enervant! Ce streche, ciumă, lepră i-o apuca pe toți să urce în mașini, n-am idee! Probabil aceeași boală ca și pe mine, o comodă din fire.  Ziua a început cu stres maxim, am fost înjurată, mi s-a spus că mai bine aș conduce căruciorul de copii prin parc, că să-mi iau rachetă să zbor prin spațiu ca să nu deranjez decât astronauții care și așa-s puțini, unul mi-a spus clar că ”nănacă mai mare ca dumneata, n-am văzut în viața mea!” Zise el, care toată iarna de frică să nu-i patineze cauciucurile și să intre prin borduri, nu și-a scos vehiculul de mare viteză, o Dacia ambițioasă din 1976. Mda! Nu, n-am nimic cu bărbații, au ei cu mine doar pentru că sunt femeie. Nu, nu mi se pare și da, știu să conduc că nu mi-am luat carnetul prin Argeș așa cum a sugerat plin de obrăznicie un puștiulică de 20 de ani care era în burta mamei lui scumpe și dragi când îmi câștigasem eu permisul din prima, cum spunea instructorul meu ”aveți, doamnă, un talent înnăscut pentru condus”. Și omul era expert vorba aia chiar dacă eu am fost prima clientă. Expertul trebuie să aibă și el luat un examen ceva care să-l facă să fie expert.
Pentru că este vineri și ziua de muncă e mai scurtă am timp să-mi fac planuri de weekend. Am primit acum două zile cadou o  http://www.biciclop.eu/koliken-turist-24-femei.html. Toată lumea știe că mor după mașini, motoare, dar ce fac eu cu bicicleta, scoate fum, turează ceva, bârâie, chițăie, face vreun zgomot? Nu. păi nu mai bine mi-aș lua un cal? Măcar ăla tropăie și nechează.
Mama m-a învățat că dacă primesc un cadou, orice, chiar și un pix, să arăt încântare, să mulțumesc frumos și să-mi prezint veșnica mea îndatorare chiar dacă nu-mi place și chiar dacă  persoana care mi-a făcut acel cadou l-o fi făcut din obligație sau mai știu eu ce motiv. Așa că am luat bicicleta și mi-am zis pe unde, Doamne iarta-mă, să o așez? Și-am agățat-o pe balcon într-un cui, lăsându-i o roată să atârne. I-am făcut cu mâna și apoi m-am răzgândit. Mâine e sâmbătă. Hai în parc! Nu prea ies, recunosc, și știu să merg pe bicicletă de la 3 ani, m-a învățat tot mama.
Soarele cald de primăvară mângâia natura care explodase într-un verde strălucitor, copiii se jucau cu http://www.biciclop.eu/trotineta-pentru-copii-3-ani-razor-jnr-lil-kick-albastru.html , totul era așa de minunat încât m-am decis la un lucru care nu-mi stă în fire. Primăvara asta merg la servici pe bicicletă.
Așa că de luni asta voi face! Da, știu, m-am îndrăgostit! Nu, pe bune, în parc, El era cu o http://www.biciclop.eu/koliken-turist-26-barbati.html .

3 Comments

  1. Vreau si eu bicicleta!

  2. Cumpara-ti!

  3. o idee buna!vezi ca-s linkuri in articol si iti poti achizitiona de la ei

Leave a Reply

Required fields are marked *.