Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Nimic

| 0 comments

Uneori ma inspira un fir de praf care se ridica voios si strabate razele soarelui ce se furiseaza pe fereastra. Alteori ma inspira nimicul. Cat din nimicul asta inseamna ceva in viata mea? Habar n-am, nici nu voi sta acum sa pun in balanta si nici nu ma gandesc prea mult, pana la urma nimicul e doar nimic, chiar daca uneori incerc macar sa simt o cantitate care de altfel sunt constienta ce nu exista. Ma infurie nesimtirea si ma simt umilita d emine insami ca acord atentie oamenilor mici. Mereu am auzit ca nu conteaza decat bunul simt sa-l ai, daca nu-l posezi esti acel nimic… Adevarul e ca nu stau sa ascult gura lumii, doar ca unele zicale se potrivesc belea. Astfel ca am descoperit ca cei mai multi dintre oamenii care ma inconjoara nu-l poseda, asa ca stau acum si ma gandesc la ce bun sa-l mai pastrez in dotare, pot foarte bine sa renunt la el, pana la urma daca nu e apreciat de cei multi, probabil ca nu mai este de actualitate. O fi demodat.
De altfel ma intreb si de ce acestia care nu-l poseda au succes si evident ca-mi gasesc mii de raspunsuri, e logic sa ai succes din moment ce ii desconsideri pe ceilalti si ai si dreptate, in viata asta sunt importanti banii, masina si  cat de consistent si de aproape ii scuipi pe vecini intre ochi. :)) Da, sunt plastica uneori, adevarul e ca ma inspira o carte pe care o rasfoiesc de vreo 2 zile si tot urlu dupa timp sa o pot finaliza.
Ma amuz ca respectivele persoane au impresia ca ma doare, ca sufar, de obicei gasesc in orice ceva pozitiv si accept soarta-mi ca un zeu ce stie ce a creat si ce ordine a stabilit.

Leave a Reply

Required fields are marked *.