Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Vine, vine…..

| 0 comments

În așteptarea lui Moș Crăciun, mi-am amintit că aș putea să fac o schimbare anul ăsta și să-l aștept cu lecțiile făcute. Adică să învăț un colind, să am o poezie în dotare și un clopoțel, neapărat aurit. Jur că simt că anul acesta va ține cont Moșul de ce-mi doresc și va trece pe la mine dornic să mă vadă cum zâmbesc. Poate că aș cere anul ăsta doar sănătate, dar cum nu pun mare preț pe ea, nu pentru că o am și  nu mă gândesc în viitor,ci pentru că sunt o mică materialistă și întotdeauna Moșul mi-a părut un tip super cool. Aşa că mi-am luat pix şi hârtie şi mi+am făcut o listă. Ooo, nu credeţi…
Ba da, să credeţi! Am scris tot ce vreau şi am agăţat scrisoarea în brad, acum aştept Moşul să o ia. Anul ăsta am pregătit totul cum trebuie, am pus lapte cald in fiecare seara, fursecuri cu tot felul de forme şi creme, şi aştept. Mda, nimeni nu zice că aşteptarea e uşoară. Eu sunt cel mai bun exemplu de individ care urăşte să aştepte. Am scris inclusiv că nu suport să mă facă să aştept. Moşul e cam zănatec, trebuie pus în temă.
Şi aştept, oare cât o dura…
Am chef să pap o prajiturică mică.. Am ronţăit-o, oricum nu-şi dă seama câte pusesem, am baut şi un pic de lapte şi am şters pe furiş urmele roşii ale rujului, am chicotit obraznic şi am scos limba în oglindă unui eu mai intransigent.
Şi aştept Moşul, anul ăsta va trebui să+mi satisfacă dorinţele, nu are incotro.
Abia aştept ! şi mai ronţăi un fursec mic…

Leave a Reply

Required fields are marked *.