Profeta

din Lumea de dincolo de vise

canibali si iubire

| 13 Comments

Nu inteleg, si nu dintr-o prostie cronica de care as suferi, ci pur si simplu, uneori, nu vreau sa ajung pe aceeasi frecventa cu alte persoane. Sunt rea, stiu, dar nu-s infatuata. Nu am nimic cu nimeni. Pur si simplu nu vreau sa inteleg, nici macar nu vreau sa cred ca as putea vreodata sa imi imping vreo idee spre o descifrare a logicii cuiva.  Prefer misterul pastrat. Ce faci in momentul in care acel mister s-a dus naibii? Habar n-am, probabil ca suferi, suferi atat de tare incat ajungi sa iti imprastii creierii pe peretii camerei intr-o incercare de a scoate din memorii momentele penibile.  Nu am multe pe care le-as introduce in aceasta categorie, dar , vai, Doamne, cateva exista, si ma bantuie. Poate pentru ca nu exista un raspuns, poate din cauza unei  frici sau poate pur si simplu ca uneori impingem niste lucruri catre o limita pe care nu o putem suporta.
Mi-e teama de oameni. Nu e o frica irationala, stiu ca aceastia lovesc, ranesc, obliga si ce -i mai rau  pandesc momentul oportun pentru a te ataca. Pânda! Mda, apoi urmeaza caderea, scuturi cu putere capul, incerci sa te dezmeticesti, lovesti cu putere cu pumnul in usa intr-o speranta teribila ca durerea te va face sa te trezesti din nebunie, apoi dai un picior zdravan in cauciucul masinii, te ciupesti si urli ca in codru si .. nimic! Nu se intampla nimic, continui cu tupeu o cadere vertiginoasa si cazi,.. cazi..
Oamenii sunt cei mai teribili vanatori, sunt canibali perfecti.
Nu sunt genul care sa faca confidente nimanui. Si totusi uneori cad in capcana.
Te-ai gandit vreodata cum pot trai cu memoria asta? De cele mai multe dau reset si traiesc pana noaptea cand visele  ma trezesc si …iarasi ma chinui sa traiesc inca o dimineata, inca o dupa amiaza, o seara, iar noaptea vine atat de repede incat  o urasc.
Cand anume vanatoarea a devenit atat de periculoasa si cand anume am uitat sa vanez si am devenit prada? N-am idee, idee e ca mi-e teama de tine si nu  stiu de ce. Probabil ca mi-e teama mai degraba de mine si de ceea ce sunt.
Poate curand va fi liniste. Sau furtuna va continua.

13 Comments

 1. Nlamak en layık olana,en sevgiliye…Sevgi dediğimizde içimizi titreten Mirela MirelaMirela

 2. Her tonunda hüznüm yüklü sanki… Öyle çok şey söyleyebilirim ki bu müziği dinleyerek onunla alakalı… Ama o duymayacak biliyorum.. Yine simsiyah karanlığa haykıracağım… sessiz çığlıklarım bir parça rüzgara yüklü gidiyor bilmediğim diyarlara… Sen yoksun… Hoş hiç olmayacaksın da ama ne bileyim işte… Sadece seni seviyorum… Mirela

 3. Cat despre iubire,exagerarea nu este punctul meu forte.

 4. 'Allah' is simply the Arab word for 'God.' Allahu Akbar!!!

  omg is nonsense

 5. Her tonunda hüznüm yüklü sanki… Öyle çok şey söyleyebilirim ki bu müziği dinleyerek onunla alakalı… Ama o duymayacak biliyorum.. Yine simsiyah karanlığa haykıracağım… sessiz çığlıklarım bir parça rüzgara yüklü gidiyor bilmediğim diyarlara… Sen yoksun… Hoş hiç olmayacaksın da ama ne bileyim işte… Sadece seni seviyorum… Mirela MirelaMirela Mirela MirelaMirela Mirela MirelaMirela

 6. Stiu ca ma iubesti, nu esti singurul. Ar fi interesant sa aflu cine nu ma iubeste, lup in piele de oaie ( a se citi ghiaur in piele de otoman)

 7. Ce estem ghiaur?! Ben duymadım…

 8. Güzel kadin, tu estem dex. La noi la Haliç nu existam.

 9. Cu putin tupeu, ar putea fi.

 10. Affedersiniz! Istemiyorum.

Leave a Reply

Required fields are marked *.