Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Da-mi un vis!

| 0 comments

Ce fac? Nu stiu, ma gandesc cat din mine simte foc, cat din mine simte rece si cat din mine ar vrea sa sparga ceva. Nu reusesc sa gasesc procentele exacte asa ca ma decid brusc sa meditez intens la problema.
Inchid ochii, sunt decisa sa visez, sa respir ganduri si sa fac scenarii.  Sa creez atingeri seducatoare, sarutari fierbinti, glasuri fermecate. Magie de foc  trimisa de o vrajitoare care astazi imi poarta numele. Te-am visat si te-am sarutat, sau poate a fost doar vis? Sa-i zicem vis. Sa-i zic aevea?
Din focul ce-mi curgea in vine, valvatai se transformara-n gheata. Mi-e sufletul atat de rece, simt doar disperarea, neantul ce-mi cuprinde fiecare celula si plang. Plang de dor. Plang din dragoste. Plang sa plang. Mi-e dor de-a plange visele, temerile, iubirile.
Raceala si moarte, pamantul negru inghetat ma copleseste si ridic doar sabia sa tai. Privesc in ochii tai si focul imi transforma ura. Mi-e dor de tine, de atingerea ta, de glasul tau cald si de muza noastra. Si rad. Rad in taina. Rad in vis.
Cat din vis imi doresc aevea? Nu mult, doar cat sa pot visa!

Leave a Reply

Required fields are marked *.