Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Azi sunt .. nebuna?

| 3 Comments

Buna dimineata!
Da, stiu ca e trecut de miezul zilei. So what? NU ma intereseaza. Stiu ca-s treaza de ceva timp si stiu ca daca nu am chef sa-mi pese de ceva , nu-mi pasa si gata. Sau imi pasa si ascund, sau sunt suparata prea tare si atunci as dori sa sparg farfurii.
Ce nu-mi convine? Imi convine tot, asa sunt eu , o persoana draguta, care plac epe toata lumea, care iarta pe toata lumea, care inchide ochii si care accepta orice pe motiv ca e prea bine educata ca sa nu treaca cu vederea nesimtirile altora. Si stii ce? Chiar asta fac. M-am plictisit sa spun altora. La ce bun sa-i incarci pe altii cu trairile tale negative, cui ii pasa ca tie ti-e rau, ca ai probleme cu somnul, ca viata  te-a adus intr-un loc in care nu visai niciodata, ca ai dori cu ardoare sa schimbi ceva si c anu poti, ca sunt o gramada de oameni care ti-ar intinde o mana in schimb ar dori absolut  orice favoare d e orice natura pe care le-ai putea-o intoarce.
Stii ce/ Cred ca sunt destul de matura sa spun azi .. mi se rupe de ce vreti voi! vreau si eu sa vreau, sa doresc, sa cant si sa ciripesc pe limba mea, asa pitigaiata cum o fi , peltica, fara cursivitatea oratorica sau mai stiu eu ce .. nu conteaza ce vreti! intelegeti? !
scriu aiurea? da, si ce? cui ii pasa? mie nu.. voua dc?
El.. acel el  nu inseamna decat o sansa la a fi mai bine pentru mine, nu e carne, e vis, e visul  creierului meu, e sansa mea de a nu fi ca ceilalti, de a nu ma plafona intr-o lume deja  obosita…
traiesc aiurea? da, imi permit sa o fac? nu.. incerc sa schimb? da.. deci fac tot c epot si in lumea asta.. asa ca da-mi voie sa traiesc viata mea , sa nu ma intereseze de a ta!
si knd spun a ta.. nu e cineva anume.. ma cert cu vantul, cu gandul, cu universul intreg,
pentru ca VREAU!
Am dat buna dimineata? ๐Ÿ˜› creโ€ ca da

3 Comments

  1. Cineva mi-a recomandat acest blog avnd doar cuvinte de lauda in legatura cu AUTOAREA. Am ajuns aici foarte circumspect,de obicei femeile sunt lipsite de imaginatie, dar spusele prietenului meu au fost confirmate ba chiar ceva mai mult. Nu pot sa spun decat "m-am indragostit de TINE". Esti tot ce si-ar dori un barbat. Daca esti la fel de frumoasa cum scrii, ceea ce cred cu speranta, ma declar dependent pe viata de tin.

  2. Am poza pe blog. Sunt frumoasa. :))))

  3. Si ce inseamna ca femeile nu au imaginatie? Hmm…

Leave a Reply

Required fields are marked *.