Profeta

din Lumea de dincolo de vise

teatru_m

pauza de trait

| 0 comments

Daca as scrie toate trairile mele, poate as putea sa arunc totul in cosul meu de gunoi si sa trec mai departe, dar din pacate nu se poate. Arunc si eu ce e mai usor, restul iși face loc undeva in corp si ramane acolo asteptand sa iasa la iveala.
Ce secrete ascunse salasluiesc intr-un om? Banalitatile lumii in care traim , nimic mai mult. Asadar nu-mi bat capul cu ce ramane si mai mult incerc sa depasesc, ca noi toti de altfel, ceea ce ramane inchistat in sufletul nostru. E mai usor si oricum apare la suprafata doar accidental.
Uneori tind sa cred ca toata viata am fost doar un vampir. Nici macar unul bun, cu dorinta de a ma autodepasi, ci unul care suge toata energia celorlalti. Simt pe cei din jur obositi de lupta continua cu mine, dar din pacate ramanin continuare personajul negativ al povestii mele.
Se spune ca trebuie sa lupti, sa ai vointa. In ce ma priveste nu exista luptă. Iau totul cum este, la ce bun sa treci dincolo de tot si toate si sa realizezi ca intr-un final … nu exista nimic decat lupta.
Evident pentru adrenalina… cred ca sunt una dintre persoanele care nu suporta excesul de adrenalina.. la mine apare frica, mă ploștesc brusc și s-a dus naibii curajul…Imi place expresia asta:
Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău și n-a fost.
Nu-s coerenta astazi pentru ca ma simt destul de obosita. N-am facut nimic special, pur si simplu as dori o pauza de viata, un concediu de odihna.

Leave a Reply

Required fields are marked *.