Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Serpi-si-crocodili-adusi-de-inundatii-in-orasele-din-Australia

Vecinul pandeste din apa!

| 3 Comments


stiu.. deja-vu
ploua de cateva ore prin orasul asta… si!
da, evident il astept pe vecinul de sub apartamentul meu.. era sa zic de sub mine dar dadeam in vulgaritati si nici macar nu ar fi adevarat.. si numai gandul e deja libidinos.. brrr..
il astept…
i-a plouat in casa…
am vazut un firisor cum se scurge navalnic devenind torent :))) pe peretele dormitorului meu.. dak patul lui e pe peretele ala .. a facut dus de la prima ora .. yupii!
ce pot eu sa fac?
nu e vina mea, e a lui D-zeu!.. natura isi arata fatza.. cataclism natural..
dar va veni! 😀 cu o falca in cer si una in pamant ca zmeul din poveste… asa ca mi-am propus sa stau in pijamale si sa nu ies din casa toata ziua..
dak vrea sa ma ia la bataie? :)))
glumesc! cred…
l-am vazut pe balcon, fuma… urca mirosul pana in livingul meu… zic si eu modern :))) imagineaza-ti ca apartamentul meu are living adevarat :)))
in balconul meu, pe undeva niste pasarele, nush din ce etnie fac parte si-au facut cuib si ciripesc de mama focului de dimi…. mie imi plac, e ca o melodie si nu ma supara deloc… dar vecinu turbeaza… m-a abordat acum cateva zile si m-a intrebat dak stiu :))) i-am zis cu nonsalanta ca habar n-am de asemenea mutare pe teritoriul meu si ca dak as fi stiut i-as fi evacut fortat pe chiriasii ce-mi invadasera domeniul latifundiar de la etaj :)))
nu i-a placut ironia si mi-a zis sa le scot de acolo si sa le arunc sa nu mai vina ca nu le suporta..
asta e viata!… eram hotarata sa tin la pasaruicile mele ca la ochii din cap .. si azi tot acolo sunt, ce-au , sa-si antifoneze apartamentul.. o idee buna!
mai devreme a sunat postasul la usa, mi-a adus o recomandata si am crezut k e el… nu era, dar il astept.. sigur a ajuns si la el, nu are cum …
dc sunt asa ? adevarat as putea sa repar dar n-are cine sa o faca asa k va trebui intr-un final sa o faca chiar el .. ii dau bani .. asta e solutia cand ma va vizita :))) ma pocneste sau nu? :))) trebuie martori!

3 Comments

  1. Shi ,unde ziceai ca iti ti pasarik?:)))

  2. martori trebuie… 😉

  3. Pi moldovineste dsorika ,expresia era cam asa : iti stuchesc o smetie de nu ti vezi ai 🙂 Moldovianko … Si din ce regiune a Moldovei ai zis ca esti, ai???

Leave a Reply

Required fields are marked *.