Profeta

din Lumea de dincolo de vise

rise_and_shine___by_triodante

Vreau

| 1 Comment


Vreau ultimul loc, daca e liber, daca nu il mai vrea altcineva… sunt dornica sa ma asez chiar dupa intreaga omenire….
Ganduri depresive… Oare ce ne opreste sa ranjim intr-una ca prostii? Mi-ar placea sa am acel suras tamp care se aseaza pe fetele celor saraci cu duhul? Poate ca da, fericirea e pentru prosti, e acel moment in care te simti stapanul lumii doar pentru ca o prinzi pe iubita de mana, cand ii mangai ochii amantului, cand simti prezenta celuilalt printr-un mesaj de telefon…De ce nu m-am simtit niciodata stapanul lumii dar am stiut intotdeauna ca locul mi-e undeva dincolo de tot si toate…?
Pana acum ma gandeam ca sclavia inseamna inrobire fizica, eu am devenit sclava gandurilor mele negre, a intunericului ce-mi inconjoara existenta… Fantomele clipelor trecute si incerc sa-mi resuscitez optimismul ce a fugit int-o goana dementiala… Simt durerea in degete, in podul palmei, in ochi simt sageti de foc ce-mi ating creierul, imi provoaca halucinatii si durerea e din ce in ce mai acuta, ma doare abdomenul , s-a racit carnea si sangele mi-a inghetat , imi pierd vederea, simt doar legatura mea dureroasa cu neantul si …
Am nevoie de tine, de gandul tau cald, de viata si de rabdare, am nevoie de soare , de zambetele tale, de fierbinteala ce-mi cuprinde trupul, de parul infiorat ce isi arunca pletele intr-un vant imaginar… Vreau atingerea mainilor tale ce cauta sa-mi linisteasca lumea, sa ma opreasca din distrugere si vreau sa retraiesc ceva, acel ceva ce-mi arunca nimicul in Iadul ce ma cauta in disperare… Te vreau cald, calm, plin de intelegere, da, vreau sa fii superficial si sa fii impresionat doar de moment.. Nu vreau sa ma iubesti, te iubesc eu prea mult, prea nebuneste pentru a mai fi nevoie sa o faci si tu … Mi-e dor doar de gand, dar timpul trece si mi-e dor de clipa, unde ma pierd de tine, in ce moment imi scapa mana ta intinsa, dc simt neantul , dc apare lumea mea acolo unde totul nu e decat viata ta… Cand uiti sa ma legi de tine?
Ce simplu e sa ranesti …. Iar apoi te trezesti la viata! Incepi sa simti, sa tremuri, sa stii k ai gresit, sa uiti , sa vrei sa uiti , sa doresti sa fie din nou ca in urma cu cinci minute…
Mi-e dor de glasul tau cald, mi-e dor de visul ce nu parea avea sfarsit, mi-e dor de lumea mea de dincolo de vise si de dincolo de realitatea asta .. mi-e dor de lumea noastra… mi-e dor sa fii langa mine cu gandul , mi-e dor sa zambesti cu mana pe buzele mele, mi-e dor sa traiesc in bratele tale si ….
Vreau caldura, sa simt ca sunt in siguranta, dar tot ce simt e proteza intre dinti si manusile ce-mi strang incheietura si senzatia de a iesi castigatoare intr-un meci inexistent intre noi doi … cand si unde am devenit adversari?
Afara ploua mai rau ca in interiorul meu… sau as putea sa spun invers? Poate.. urasc acest cuvant nedecis…

One Comment

  1. Ce bine esti tu informat mai anonimule ….:))) Folosesti ???? 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.