Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Neataaaaaaaaaaaaaa

| 0 comments

Wow, ce zi… oribila, stupida, cu nori grei , cu antipatii , adik da, m-am trezit si mi-e antipatica culoarea usii de la camera mea, azi o colorez in mov.. da, nu se potriveste , dar m-a plicti de caramiziu… schimbam, mi-e antipaticapapusa ce sta cocotata pe biblioteca, cu rochia ei de dantela si cu ochii imensi, de culoare albastra… o urasc azi, mi-e antipatic ceainicul si pliculetul verde de ceai, cred k in momentul in care am iesit afara si norul ce se itea semet undeva in dreapta mea era chiar antipatic .. ma obsedeaza azi acest cuvant , asa ca asta e…
Cate puncte de suspensie .. ma uit prin postari si vad ca se epuizeaza folosirea lor de catre mine. De ce oare le folosesc, de obicei nu vreau sa mai adaug ceva, dar in fine, nu ma pricep , las regulile si semnele pentru isteti.
Asa si am inceput cu neata. De ce cu neata? Pai ce sa zic? Seara? Ziua? Neee…
Azi de dimi am asteptat si eu un telefon , de ce l-am asteptat? Uite-asa, uneori astept chiar daca nu se intampla, astept si gata, ma distreaza sa vad daca exista sau nu vreo surpriza. Si, da, stiu ca deja e evident, nu a fost. Uitata pe o insula in lumea somnului… Bun titlu de carte!
Vreau ceva si acum realizez ca de fapt nu vreau nimic. Cica literatura… Hai sa facem atunci literatura.. Scriu o carticica cu povesti pentru copii, de ce? Pentru ca ma amuza copii, sunt atat de stranii si de jucausi incat ma determina sa traiesc ca ei. Oricum faza cu maturitatea la mine a dat gres, nu am prea ajuns sa fac pasul asta… Imi plac bebelusii astia galagiosi? Da, is simpatici, aia mititei si mai ales cei bine crescuti.. Ce-am cu copiii? Ce am azi in general? Ce-mi lipseste? Vreau ceva si inca nu am aflat ceva? M-am plictisit asa ca hai la carticica mea.. cand o public ( 😀 da, se intampla minuni, povestea e proasta rau dar daca ai bani suficienti orice prost devine academician, doctor in nu stiu ce specialitate, asa ca na, eu de ce nu as putea fi scriitor…Sic! N-am bani dar am vointa sa ii fac itnr-o alta viata.. Sunt amuzanta!
In statia de maxi am asteptat un 8…cred ca ori eu sunt defecta ori masinile astea care se incapataneaza sa se strice cand eu astept si sunt in ultimul minut… Asadar , la ora 7.15 astept in statie, astept, astept, astept, iar astept, timpul trece, 7.30, 7, 35, 7, 45, 7.50…. ajunsa la ora asta destul de inaintata si stiind ca voi intarzia clar daca mai astept mult, am urcat intr-un taxi si am plecat vijelios avertizand soferul ca sunt intr-o intarziere de 30 de minute si va trebui sa faca in asa fel incat sa ajung la 8 fix, mi-a zis nici o problema miss, se face, am ajuns la 8.30.. cica traficul, ce trafic domnule, erau doi catei ce se latrau , o baba intr-un baston ce privea trecerea de pietoni si pe care el a asteptat-o sa treaca cu toate ca femeia nu avea nici o intentie sa si traverseze, un semafor care nu mergea si pana si-a dat seama soferul deja trecuse lejer de 8.10, off, ce viata pot avea… Am coborat nervoasa, soferul sa platesc, uitasem, mi-am cerut scuze, el s-a uitat amuzat, am rezolvat treaba si m-am intors acasa de cateva minute. Da, drumul a durat mai putin, de ce? Am mers pe jos de aia… puteam face acest lucru si mai devreme? Da, dar e o chestie psihologica crezi ca ajungi mai repede cu masina la o ora de varf pentru trafic.. prostuta, ma alint…
Am dat drumul la muzica , MB este din nou in voga ( for me, adica). Acum am treaba si ma enerveaza ca numai eu scriu aici pe blog… Iar nervi? Da! Iar stres? Nu! M-am hotarat ca trebuie sa traiesc fara stres.. plec dar nus tiu unde, a mai ramas vreun loc unde sa nu ajunga omul ?
Cica in Congo se face shotokan :))) Nu, serios! Au ajuns si astia din preistorie sa faca sport, iar noi in Romania am inceput sa ne facem unelte din piatra cioplita si slefuita.. Fain, maine poimaine voi descoperi si focul :))))
Si de dimi, hai cu Richy.. cica e gay… off, bieta de mine si am visat mereu sa ma marit cu el :))) Nu-i nimic, gasim altul, colegul ce zici ma iei de nevasta? Promit ca nu fac nimic din ce face o nevasta .. fac ce face o amanta doar :)))) Chiar sunt prea lenesa…

Leave a Reply

Required fields are marked *.