Profeta

din Lumea de dincolo de vise

fara-sa-vezi

Ma doare degetelul :(

| 0 comments


N-am plecat nicaieri astazi, e a doua zi de odihna si ma simt apartinand casutei mele… Imi place sa ies din lenjeria bleu, racoroasa si sa imi sorb usor cafelutza , sezand in mijlocul patului si butonand telecomanda pana ajung la Travel.. apoi urmaresc nebuniile culinare sau calatoriile prezentatorilor, peisajele superbe si ma transpun , iar dimineata mi se pare de vis.
Suna telefonul.. ma trezeste din reverie… vorbesc cateva minute ce se transforma in ora, apoi reiau cafeaua amaruie si deschid cartea mea noua cu demoni si ingeri decazuti si intru intr-un alt univers… las calatoriile prin Africa si ajung intr-o Anglie a timpurilor noastre, intr-un Bentley condus de miticul sarpe ce i-a atras pe A&E din Paradis… Destul de tenebros, dar intotdeauna am trait aventurile cartilor mele ca pe o viata proprie.. stiu ca nu ma intelege toata lumea si unii vor zice.. iesi si traieste viata si lasa visatul.. care viata?… depinde de prioritatile fiecaruia, as spune eu, ma simt consolata de gandul k nu sunt ca ceilalti, asta ma ajuta destul de mult sa accept realitatea.
Sunt intrebata de ce consider k nu sunt ca ceilalti.. Evident raspunsul meu.. pentru ca sunt EU.. si ceilalti sunt si ei cate un Eu fiecare… corect! ..dar Eu sunt numai Eu… Ei sunt alti EU.. ideea de unicitate, invartit subtil sau grosolan printre norii unei ingamfari deja aberante..dar ce sa fac.. asta e .. dak nu fac rau nimanui… dc deranjeaza?
Am aruncat vopsea pe perete.. la propriu.. cu pensula.. ma fac artista cand voi fi mare.. poate Leo sau Rafa sau cine stie … am chef sa mazgalesc totul in roz si portocaliu..abandonez albastru .. vreau caldura..
M-am fript la degete;, serios… nu , nu e gluma, ma cam doare.. mi s-a lipit degetul mare de un vas de yena scos din cuptor.. nu am simtit durerea pe moment.. cred k o fractiune de secunda am zis k totul e ok , apoi am inceput sa simt, plansete, urlete, strigate de ajutor, am dat cu margarina rece.. n-a trecut.. apoi cu albus de ou.. n-a trecut… cu sare.. doamne, ce de nebuni, cine naiba i-a pus pe toti sa-si dea cu parerea pe degetul meu nu stiu… am gasit gheata .. yami… dupa ce se topea.. wow.. iar plansete, nu suport durerea, ce sa fac, plang si urlu asta fac de obicei… in cele din urma am gasit in dulapul de medicamente ( n-am asa ceva!.. zic si eu ca e dragut cum suna) un spray pentru arsuri solare.. isteata, nu gluma.. dar a mers.. nu ma mai doare… oricum nu-l folosesc.. degetul ma refer….dar e al meu . L-am doftoricit si acum is iar fata cuminte si neplangaciosa.. vecinul de la trei a scos capul pe geam speriat de urlete.. wow.. am speriat gorila… in fine.. da , fac rau , dak ma doare… nu ma pot controla… deci nu prea ma bate nimeni ca altfel s-ar auzi pana la politie.. eu si alarma antiaeriana…
Hai sa ascultam ceva ….http://www.youtube.com/watch#!v=PrMQhs1hoTA&feature=related

Leave a Reply

Required fields are marked *.