Profeta

din Lumea de dincolo de vise

49

E la tine…

| 9 Comments

http://www.youtube.com/watch#!v=64HLXWjbJxE&feature=related
Suflete pierdute…
Gandurile ce-mi strabat creierul uneori, iluzii pierdute, vise desarte … uneori un cantec ce se desfasoara sub forma unei clipe, a unei idei …
Imi simt sufletul captiv.. usor strans de degetele tale, uneori chinuit de indoieli, de dorinte, de uitare… mi-e frica sa nu fie sugrumat, sa nu fie luat si inchis in cutia ce-i serveste drept sicriu…mi-e teama de pamantul rece ce i-ar servi drept adapost de veci..
Uneori simt k il scapi , ma doare, il simt ca se zvarcoleste, cauta o iesire, devine mic, striga, il aud cum cere incet ajutor… te roaga sa-l tragi de fir inapoi, sa-l cazezi definitiv in inima ta si nu in mana… Sufletul asta al meu a devenit prea fragil, orice miscare il zguduie, il face sa-si puna intrebari, sa se gandeasca k e timpul ploios si trebuie sa-si caute palton si palarie, umbrela roz si sa se pregateasca poate chiar si in toiul verii de o ninsoare zdravana care sa-l inzapezeasca ceva timp… Cateodata il vad ca se pregateste de sarbatoare , isi ia rochita alba, cu danteluta fina, isi pune esarfa roz si balerinii albi, doreste o evadare din cotidian, iti face semn ca vrea sa iasa la plimbare si se urca pe primul nor facand o scurta calatorie de recreere.. i se permite de cele mai multe ori .. alteori isi ia hainele cernite, plange , lacrimi grele ii picura pe obrajii albi, isi trece voalul negru de la palarie peste ochii maro, rochia lunga dreapta isi lasa in urma-i trena iar glasul melodios e schimbat de unul fantomatic, plin de lanturi si de ganduri lugubre… e un suflet gol, pierdut fara iubire, fara tine kre sa-i ofere adapostul necesar in fiecare zi ,in fiecare secunda a existentei sale…
Cand ai verificat ultima data firisorul subtire ce leaga sufletul meu de tine? Incearca o reparare dak este undeva fisurat, cauta-i o alta cutie in care sa-l depozitezi… sau absoarbe-l in trupul tau, lasa-l sa intre si ofera-i casa vesnica, cu inima, cu mintea, cu iubire, cu posesie… As simti caldura… te-as simti pe tine…as simti visul real…
Sufletul meu .. doar simte… te simte pe tine…

9 Comments

 1. FRUMOASA ,ca in fiecare seara. Dar putin cam trista .De ce tu,e de ajuns doar o singura secunda de intirziere si neincrederea ,iti picura in suflet picuri reci de gheata … Tu , viata mea e in miinile tale ,sufletul meu ,visele ,sperantele si dorintele mele sint la tine . Amintirile noastre sint acolo … Sa nu-mi mai ceri niciodata sa o fac !!! Numai tu ai acest drept . Eu doar TE IUBESC .Atit!

 2. Probabil ca are de ce sa fie trista , iluzia unei iubiri care a ajuns mult prea departe,constientizeaza ca dragostea nu te iarta dak te joci cu ea, ca nimic nu ramane nepedepsit…Da..cred cu tarie ca platim pentru ceea ce facem si mai cred ca soarta nu e de partea …ei..atat..dar eu nu sunt Iza..tu ce parere ai?

 3. Ce pot spune ? Ce sa zic ?… Sa amintesc doar ca iubirea este acel sentiment unic,care ne incearca cel putin odata in viata .Ca este clipa cind amindoi renunta sa mai rosteasca Tu si Eu ,si vor spune mereu Noi !…Iubirea cred ,este aceea parte din noi care ne face sa ne simtim mai buni ,care ne face sa credem ca sintem oameni .Sti ,cind ai aceepatat sa imparti fericirea cu altul ,nu poti sa-ti inchizi sufletul intr-o inchisoare ,si pur si simlu il daruiesti .Si sufletul meu ,ii apartine !Daruind nu pierd nimic ,…si in mintea mea nici nu apare sentimentul ca intr-o buna zi as putea pierde tot ! Ca intr-o zi ,as putea suna si telefonul sa numai raspunda ,ca intr-o zi te-as cauta peste tot si n-ai mai fi …Tu …Nu stiu ,daca este vb de greseala ,de ambitie de soarta sau de plata .Practic…o iubesc ..Si iubirea mea exista doar pentru EA.

 4. Horia nu confunda lucrurile.. ai gresit exprimarea …totusi ia verifica putin ce ai scris acolo.Eu nu ma distrez pe seama nimanui si te rog sa nu o faci nici tu.Mai ales nu te juca cu sentimentele unei femei ca te vei arde mai repede decat crezi tu….Uite deja Izabella e suparata si nu e frumos, iar ultimul lucru pe care mi-l doresc e un conflict intre voi!Ce va scrieti unul altuia nu e pb mea …eu doar admir tacut o legenda si atat..toti ne dorim o iubire perfecta dar sa fim seriosi cati am trait-o …???Eu pot sa spun ca am iubit, da acum sunt convinsa de asta!Si mi-e deajuns ce am trait ..la momentul acela…nu vreau mai mult!

 5. Nu ma cunosti !!! N-as face asta pentru nimic in lume ,cu nimeni .Sint anumite simboluri doar de noi cunoscute ,si lucruri care … sincer nu se pot spune pe blog . Sigur ,..as dori doar sa-mi spui exact la ce te referi ?!
  … Si ca idee. Iubirea vine ,cind nici nu te astepti ,nu tine cont de nimic .Niciodata ,pur si simplu se intimpla.

 6. Discutii fara rost , puneti capat !
  Nu ma distreaza…
  Anonim/a…vezi de cititul tau pe blog…
  Horia…in Lumea de dincolo de vise nu e nevoie de raspunsuri.. sunt suficiente intrebarile!

 7. Seful e sef la el acasa. I'm go away !

Leave a Reply

Required fields are marked *.