Profeta

din Lumea de dincolo de vise

lalele

Lalele, lalele….

| 0 comments


Am primit multe, multe, dar multe lalele…Daaaa, atat de multe incat a trebuit sa le aduc masina la scara , nu aveam cum sa le transport acasa… Le-am luat placut surprinsa de numarul lor nebunatic, le-am admirat, sunt minunat colorate, parfumate nu asa mult, dar sunt de vis ca aspect… Pe drum insa am inceput o adevarata aventura a lalelelor..
Prima intalnire… o colega de liceu… mi-a admirat lalelel ce se revarsau pe bancheta din spate… am luat cateva si i le-am oferit cadou.. domnisoara multumita .. cred k barbatii in ziua de azi nu mai ofera flori , altfel nu inteleg femeile care raman asa extaziate in fata a cinci buruieni.. makr cum sunt eu .. la un portbagaj plin :P…
A doua intalnire… varul care m-a gasit pe la casa de la tara si a ramas cu gura cascata.. . Draga, dar cand te-ai apucat de comert cu flori? … I-am dat cateva si lui pentru iubita, pentru maica-sa, mautsa-mea, pentru sora-sa si pentru nepotica…
A treia intalnire… mai deosebita… am lasat si acolo cateva floricele…
A patra intalnire… vecina de la parter era in fata blocului si mi-a admirat florile, i-am pus un brat de flori in brate si femeia a fugit fericita cu ele sa-si decoreze casa.
Pe scari cobora bebe de la 3 cu mamica lui, o doamna bine, grasuta, inaltuta .. si mi-a gangurit fericit.. Ei, nu va speriati nu raman impresionata de zambetele bebelusilor prea mult, dar asta mic are asa un nasuc dulce si niste ochisori de licurici (!) ca de fiecare data imi vine sa-i dau si bluza d epe mine … asa k l-am lasat sa-si extraga numarul de flori pe care si l-a dorit din bratele mele… Radea simpatic si m-a facut pentru scurt timp fericita.. copiii astia, niste maimutoi galagiosi dar de fapt sunt niste oaze nesecate de bucurie..
Am ajuns in casa… musafiri… doamne…astia au intrat fara sa le dea voie nimeni :)) .. Nu , nu dau cheile aiurea, dar am uitat sa incui usa asa k rugasem o prietena sa locuiasca cateva ore pe la mine pana soseam acasa… intre timp insa casa se populase cu o viteza nebuneasca..de la un locuitor pe 62 metri patrati ajunsese la 10 ( nu glumesc)…Tv-ul urla… un brotacel de vreo 5 ani statea la pc si juca un mario ciudat care oracaia din cand in cand mama!, mama!.. pe laptop ..o fetita… la bucatarie vara-mea si varu-meu .. beau o cafea ( de aia scumpaaaaaaaaa….aoleu , nu mai am deloc acum, na!)… in sufragerie matusa-mea cu nepotii si cu fiica-sa care ma asteptau sa le imprumut niste bani :)))..niciodata n-am , habar n-am de ce mai vin pe la mine oamenii pentru asa ceva..sincer.. au uitat astia sa-mi declare falimentul prin ziare sa afle lumea:)))…amica, imbufnata, cu parul ondulat de la atata asteptat statea ofilita intr-un colt…
Am luat florile si le-am impartit tuturor, de la cel mai mic la cel mai mare, le-am facut inca o cafea.. nu din cea scumpa, cea de toate zilele …asa, dak ma asteptau pe mine, le dadeam , asa nu…, un suc, le-am dat ce bani mai aveam prin portmoneu matusii si vara-mii…copiilor le-am pus desene animate.. am recuperat un bebelus de pe la baie .. se balacea in ligheanul cu rufe albe … nu, nu era adevarat bebelusul.. era de plastic, dar nu-mi apartinea..i-am multumit pe toti , i-am dat afara pe usa, multumindu-le de prezenta inoportuna…. si am ramas singura in casa, fara florile mele primite cadou… dar in sfarsit rasufland usurata… liniste!
:).. mda, linistea mea cu muzica lui GuČ›a… nu de la mine, vecinu de la 3 e fan declarat, poarta maieu cu plasa si un lant de aur pana la buric… daaaaaaaaaaaaaaa, mi-e ciuda rau …i-am strigat sa dea muzica mai incet, a dat-o mai tare.. probabil k l-am inundat iar zilele trecute si-mi face in ciuda acum…am dat si eu drumul la muzica.. evident, muzica mea de suparare… SOns of Odin..Manowar… tare!… Si acum astept repercursiunile! Busituri in teava, pumni in usa ( soneria am decuplat-o), strigate.. Sa vedem!
http://www.youtube.com/watch?v=LnP7jcl6SNc

Leave a Reply

Required fields are marked *.