Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Still_Loving_You_

Doar

| 3 Comments

M-am trezit la prima ora, adik pe la 6, am deschis ochii larg brusc, sfarsindu-mi visul si nu mi-a placut senzatia. Niciodata nu ma trezesc brutal, deodata, fara drept parca la replica, asa k starea mea a fost una imbufnata, plictisita, obosita, enervata si am regretat imediat k m-am dat jos din pat asa devreme. Am baut cafeua fara tragere de inima, dak as fi fumat desigur k as fi scos vreo 20 de minute fum pe nas ca o locomotiva, dar cum nu fumez, m-am multumit cu aduceri aminte.
Prea de dimineata si mai aveam atat de mult de visat, de dormit, de umblat prin lumea aceea… Da, ma cunoasteti de acum, desigur, am intrat din nou in paturica si cu tot cu cafeaua bauta am dormit pana la 10. Nu-mi place faptul k uneori sunt atat de indecisa, as fi putut sa o fac de la inceput, sa nu ma ridic din pat , dar la momentul respectiv mi s-a parut singura solutie buna pentru starea mea de nervozitate. Am strans perna in brate si probabil de la dorinta sau poate de la melodiile mele cu MB, habar n-am , dar am ajuns destul de repede in lumea somnului. Ma gandeam ce s-ar intampla dak lumea aceea ne-ar captura pe toti si am ramane pe veci acolo prinsi cu sufletele, iar fizicul in lumea realitatii.
Imi plac visele mele , in ultimul timp incerc si reusesc de cele mai multe ori sa-mi induc numai momente frumoase, ma pierd in lumina lor si ma trezesc zambind. Dar mai exista si cosmarul etern, cel care se infiltreaza si-mi distruge linistea, ma trezeste din visare, imi spune: ” Ai grija, fetito, frumusetea nu este pura, prin ea trebuie sa vezi si uratul…” . Il alung , ma obosesc atatea sfaturi… Ma gandesc cu nasul in perna ca viata mea e plina de sfaturi, bineinteles toate au fost incalcate intr-un fel sau altul, dar nu-mi plac, merg pe principiul general k dak tot avem chef sa le dam , sa ni le dam noua, e cel mai corect lucru pe care l-am putea face… M-am indepartat de subiect k intotdeauna… Mi se spune ca-mi lipseste consecventa, ma pierd uneori pe drum…
Ma agit din orice in ultimul timp… Imi place somnul de dimineata, e plin de vise, plin de visatori, iar acolo , undeva, te gasesc mereu intrebator… dar stiu, ca esti mereu real si asta imi ofera certitudine ca traiesc.
Am intins mana, am prins-o pe a ta si m-am trezit k de obicei cu tine…
http://www.youtube.com/watch?v=3NXIJc2XgGc&feature=related

3 Comments

  1. sh io mam trezit cu fata la cearceaf
    era al tau? 😀 ;))))))))))))))))))))))

  2. Nu cred 🙂 Nu ma intreba de ce, dar sunt sigura ca nu era al meu 😀 Ai vedenii!

  3. Nici al meu nu era.:)….

Leave a Reply

Required fields are marked *.