Profeta

din Lumea de dincolo de vise

zeita-iernii

Revin

| 4 Comments


Ma invarteam intr-un cerc. Doar imi doream sa ies din el fara insa sa am vointa necesara pentru a o face. Parcursesem mii de kilometri iar gandurile galopau cu viteza. In ultimele ceasuri ale sfarsitului de lume eram tot acolo, in acelasi cerc, in aceeasi angoasa.
Stiusem mereu k dak as fi iesit din el as fi impiedicat usor tenebrele sa inghita lumea. Cercul era insa capcana in care intrasem , pe care o dorisem, care ma transporta in mine.
Cordonul era strans legat si chiar dak o clipa un gand imi spunea sa ies din cerc, natura mea spunea “ramai”. Ma intinsesem cat tinea eleasticul energetic si vasusem lucruri pe care altii nu le-ar fi banuit niciodata…astazi insa priveam cu ochii mari cum norii invaluie existenta celor din jur, m-am ridicat si intr-o clipa de nebunie am suflat usor spre ei. Au disparut ramanand in urma fuioare mici ca de fum albastrui. Mi-am imaginat un camp si un soare pentru cei ramasi , neatinsi de indiferenta mea fata de existenta lor.
I-am privit jucandu-se si ochii mi-au lacrimat , le-am dat ploaie iar plantele au reinceput sa incolteasca, i-am iubit si s-au inmultit. Lumea a reaparut…cercul meu fusese fisurat pentru k am vrut sa fac ceva pentru ei, pentru cei mici.
Si i-am iubit…..
Traiesc si ii las sa o faca pentru a-mi aduce aminte k nu pot exista fara ei, energia trebuie sa creeze totul.
Iar cercul s-a inchis din nou!

4 Comments

 1. draga pe bune acum chiar ca ma enervezi la ce draq tot stergi atat?
  ti sa pus pata pe mine
  ce vrei ca fac ce zici
  iti scriu doar sa vorbesti cu mine
  iesi la un suc si de maine numai scriu prostii aici
  fa si tu o nebunie
  uite dovada
  nu mai semnez ion cu vaca :)))))

 2. ….imi place ceea ce scrii Profeta, este un nou stil de exploare launtrica, pe care-l dai la iveala prin "creatia lumii " prin gandul si vibratia energiei..
  ….in fond de ce sa nu permitem sa fim creatori in spatiul nostru mental, si decat sa fim refulati si nebuni -datorita energiilor refulate, ca multi din lumea fizica, mai bine, sa deschidem acest "cerc" al energiilor si vibratiilor catre Spatii ale Mintii, catre noi Noi Universuri Abstracte cum le spunea bunul maestru Ioan Petru Culianu, care pt idealul sau de a se elibera spiritual, a platit pretul suprem(moartea)….unii platesc un pret deloc negijabil dealtfel , o suferinta interioara si o deziluzie nascuta de un prea mare avand al inimii catre regasirea prin Iubire, care in lumea asta, mai ales cea romanesca este cu greu traibila natural si la vedere, fara ca tot felul de grobieni sa-ti calce in picioare ceea ce este mai pur si mai de pret in acest ceas al existentei umane-Iubirea.

  -de aceea zic, noua exploare a acestui spatiu al creatiei in Mental, este benefic, si te poate pazi de multe, energii negative…in Traditiile Esoterice vechi, chiar erau tehnici de exploare astrale(pe care anul trecut si tu le intuiai in "voiajele" tale initiatice catre noi lumi astrale);Egiptul, India, Iranul si alte Spatii sacre geografice mai putin cunoscute au pastrat memoria acestor "calatorii shamanice" in Lumi Mirifice Astrale, de unde te intorci "cunoscator" si inaltat interior, deaspra tuturor gunoaielor induse de media, presa si oameni ignoranti…
  Iti doresc succes, si te citesc, chiar daca nu intervin mereu…

 3. Multumesc pentru cuvintele frumoase.

 4. mie numi multumesti niciodata
  devin gelos

Leave a Reply

Required fields are marked *.