Profeta

din Lumea de dincolo de vise

ceata

Nu ma iubiti!

| 12 Comments


Candva mi-am inceput calatoria in neant, am mers cale de-o eternitate si atunci knd am crezut k am ajuns la final mi-am dat seama k incepe o alta eternitate.
Am crezut in foc si mi-a fost teama de soare, infrigurata in negurile noptii am stat pitita in pesterile reci…am gandit si am realizat k eu sunt focul si soarele, iar noaptea este doar parul meu. Am tresarit si zambind am inceput sa observ in jur.
Ce sunt zeii dak nu egalii mei? Mi-am ridicat ochii spre ei si le-am zambit sfidator si din inaltul cerului au trimis aupra mea sagetile pline de venin ale urii… le-am primit in mine si le-am facut sa devina nimic… Am devenit eu insumi unul ca ei, un zeu…
Am crescut si m-am jucat adesea cu universul, rand pe rand am aruncat micile planete din mana in mana pentru a jongla cu ele…le-am scapat knd una nu ma interesa si am facut-o sa dispara….
Traiesc o viata a unui om si ma rup de ce e divin pentru a ma alatura lor, vad si observ si ma uimeste perseverenta lor.
Ma contrazic , ma plictisesc, ma distrez, adorm, iubesc, traiesc, urasc, cant, dansez, distrug si uneori mai fac multe alte lucruri care ma definesc.
As putea fi constanta vreodata? Nu…nu as mai fi eu dak as face-o!
Nu ma blamati , urati-ma si incercati sa ma distrugeti dar nu ma iubiti si nu ma judecati!

12 Comments

 1. Mi se pare ca incerci sa fii centrul Universului, dar nu prea iti iese, pentru ca te-ai obisnuit sa te imparti in fractii mici, pe care sa le arunci in jocuri ce se desfasoara pe diverse fronturi.
  Take care, my dear! It is very dangerous!

 2. Iti pare ca incerc doar? 🙂 Dak o sa ma impart in fractii mici atunci fiecare dintre ele va avea o constiinta proprie, a mea!
  Multumesc de grija pe care mi-o porti , nu e necesara, iar pericolul ucide knd te ia prin surprindere, nu e cazul meu.

 3. Sincer, Da! Imi pare ca incerci, doar! Categoric fiecare fractie a ta, am observat ca are personalitate/constiinta proprie. Probabil ti-ai dorit sa fii intr-un anume fel, dar nu te-ai decis cum anume, exact. Si tot incerci. Teoria spune ca nu duce la nimic bun aceasta inconstanta. In timp, vorbind. Poate pe moment, sunt actiuni, care iti dau o stare de bine.Dar…doar pe moment, fara a se concretiza in stari de durata.
  Esti un pic narcisista, sau e doar o parere a mea???

  Psihologul de serviciu

 4. Chiar ma gandeam cine ai putea fi , am priceput acum cine.
  Nu-mi doresc sa devin ci sunt deja, fiecare fractie a mea are constiinta proprie asa k eu sunt deja ceea ce vreau: buna si rea, darnica si egoista,etc. Asta referitor la articolele mele dar rasfrangandu-se si in viata.
  Narcisista…n-ar trebui sa fiu cumva ?

 5. "Asta referitor la articolele mele dar rasfrangandu-se si in viata."
  Articolele tale isi au radacinile undeva in viata si nu invers.
  Si nu, nu stii cine sunt. Dar poate, intr-o buna zi, vei afla.Ma mai gandesc la asta!

 6. Nu te gandi , nu e benefic , vezi kzul meu.

 7. Vad foarte bine cazul meu! Dar nimic nu ma determina sa ma schimb.Chiar daca uneori, a gandi prea mult si prea profund, nu atrage dupa sine prea mult bine. Eu insist: GANDESC! Suntem destui in tara asta, pentru care e mai mult decat valabila sintagma "fericiti cei sarmani cu duhul".

 8. Schimbarea poate duce la satisfactii, macar in joaca. Nimicul nu schimba oamenii. A crede in el duce la insatisfactii, crede-ma ca eu stiu.

 9. Decizi sa faci o schimbare, cand ceva nu merge bine. Gresesc??? Cand totul e roz, de ce ai vrea sa-l transformi in gri???
  La mine…e bine! Ma simt bine in pielea mea.Si imi place sa gandesc, imi place ca Dzeu a fost darnic cu mine. Un coleg de servici avea o vorba, in ceea ce ma priveste: ca Dzeu a stat in fund cand m-a facut!

 10. Problema legata de culori e simpla. Am in fatza ca si in spate eternitatea si atunci pot si vreau sa incerc toate nuantele, chestiune de cunoastere.
  Ma bucur k Dumnezeul tau a fost darnic cu tine femeie! Eu nu vorbesc aici de tine sau de Zeii tai, vorbesc de Mine!

 11. Offf.Te pierzi pe parcurs!!! Ai uitat de unde am plecat! Sa-ti amintesc:
  "Si nu, nu stii cine sunt. Dar poate, intr-o buna zi, vei afla.Ma mai gandesc la asta!"
  "Nu te gandi , nu e benefic , vezi kzul meu."

  Deci…de-asta ti-am dat un mic amanunt despre mine!

  Evident ca in rest…vorbim despre tine, doar nu vrei tu sa fii centrul Universului??? DOH!

 12. Nu e vorba despre conversatia dintre noi 😀 ( despre ce scriu mai degraba)
  Cat despre tine..stiu cine esti , ma subestimezi , probabilk e din cauza mea, de la greselile de limba romana.
  Centrul universului … 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.