Profeta

din Lumea de dincolo de vise

INGERII-TAI

Inca o data

| 12 Comments


O singura data mi-am permis o slabiciune, intr-adevar pare un gest de marinimie , cu toate astea era imperios necesar sa o fac, mi-l cerea natura si am consimtit sa-l simt cu toata fiinta mea. M-am cufundat in sentimentul simplu , cald si am privit in interior, m-am relaxat.
O singura data mi-am permis sa zambesc catre ei si am facut acest lucru pentru k ei sa ma simta aproape lor. O scurta imbratisare de un secol si am evadat.
O singura data mi-am permis sa cred si am resimtit tradarea. Sageti puternice in suflet, lacrimi de nebunie umana rasfrante in constiinta unui eu.
Totul e perfect, logic, verosimil, iar omul evolueaza intr-un climat fals. Cele mai inaltatoare sentimente umane pot fi prezentate intr-un fel tendentios , ca si cum in loc sa fie pictate d eun specialist ar fi realizate de un zugrav.
Am ras scurt, un ras simtit grotesc de fiinta mea si mi-a intors ochii de la ei. Am recladit zidul partial distrus, inca o mie de secole , o clipa de singuratate, un neant si o eternitate.
Am incercat sa ma distrez, sa caut, sa gasesc.

12 Comments

 1. "Am incercat sa ma distrez, sa caut, sa gasesc."
  The winners, never say "I tryed".
  I found IT! (it/him/her).Choose what you want!

 2. Cuvintele…. cat de inselatoare pot fi si cata ipocrizie pot ascunde.

 3. Totusi ele transmit, indubitabil, imaginea constiintei noastre. Statisticile o arata. Si da, studiile au fost facute pe subiecti umani. DOH! Cum altfel??
  Tot studiile arata ca, ipocrizia este caracteristica subiectilor cu personalitate multipla. Dar intotdeauna, persoanele de fata (-n fata cu monitorul), se exclud, nu??? 😉

 4. Nu, ai intuit chiar foarte bine, eu sunt ipocrita. Accept si ma supun cercetarilor ca un subiect uman nedemn de interes..dar in lipsa de altul mai bun accepta si profita.

 5. cand zic io asta te oftici profe
  :)))) aci recunosti singura :DD

 6. Ma oftic? Ce inseamna cuvantul? Hai k incerc sa invat cuvinte noi 🙂

 7. Dar promite-ne ca le inveti corect, da? 😉

 8. Nu promit pentru k dak o fac ma voi tine de cuvant si vei pierde obiectul muncii.

 9. Dar as castiga un om mai intelept,nu! Desi eu am crezut ca pana la varsta asta, ar fi trebuit sa le inveti deja, sau daca nu le-ai invatat, sa eviti macar sa le folosesti.
  Vezi tu, cand vrei sa pari mai mult decat esti si o faci in mod public (evident, ca numai asa poti avea aprecierea celor din jur), trebuie sa fii foarte atent cum si cu cine o faci.Daca te raportezi la oameni mai slabi ca tine, da…poti fi chiar centrul Universului, poti fi Zeul, poti fi Atotputernicul.Dar nu ai castiga nimic.Raporteaza-te la persoane peste nivelul tau si bucura-te invatand de la ei.Asta este un castig.

 10. Castig in fiecare minut al existentei mele cate ceva. Asta imi da posibilitatea de a trece dincolo. Publicitatea e ceva ce nu ma caracterizeaza..scriu pentru k imi place sa-mi arunc gandurile, proaste, bune…nu ma intereseaza in mod deosebit. Cum nu ma intereseaza nici ceilalti, exista pentru mine si in momentul in care decid..dispar, fiecare in functie de contributia lui in viata mea, mai devreme sau mai tarziu.
  Poti crede k sunt centrul Universului, k am probleme de atitudine, de psihic, k-s narcisita… dc crezi k mi-ar provoca un asa mare dezastru incat sa-mi neg natura si sa devin k tine?( nu e nici o jignire, nu obisnuiesc ,deci nu te simti atacata).
  Nu ma raportez la nimeni, ar fi prima greseala, dar invat de la oricine dak am ce , apoi trec la urmatorul, asa cum o voi face si cu tine in momentul in care voi sti k e timpul. Nu o lua personal …mi-as cere scuze dak ar inseamna ceva.

 11. Expresia asta "sa-mi neg natura si sa devin k tine" n-am inteles-o!!!
  Ma scuzi ca te-am corectat, din dorinta de a te ajuta sa inveti ceva (dealtfel am vazut ca ti-ai si corectat greseala, in urma sesizarii mele).
  Hai,lasa daca te-ai atacat.Fii tu insuti.Prosti care sa aplaude se vor gasi destui.Cu ei te hranesti, nu!!
  Am trecut intamplator pe aici! Salutare!

 12. Multumesc de urari! Daca cei care citesc blogul meu sunt prosti atunci ce cauti printre ei? 🙂
  Eu nu ma atac niciodata, nu ma supar si nu ma intereseaza kt ii enerveaza pe altii prezenta mea deci … nu-mi pasa dak stai sau pleci.
  Mergi pe calea ta!

Leave a Reply

Required fields are marked *.