Profeta

din Lumea de dincolo de vise

spre-light

Transformare

| 4 Comments


Intr-o zi mi-am pierdut identitatea si totul s-a schimbat…. A existat acel moment fatidic despre care nu imi place sa vorbesc dar care a insemnat prabusirea lumii mele…. Stau si ma gandesc cat de usor este sa fii si in cateva zile sa nu mai existi decat ca o simpla carcasa….
A trecut 1 an si ceva de la acel moment si in ultimul timp incerc din rasputeri sa ma regasesc. Se pare insa ca ceea ce am fost este undeva deasupra mea, exista dar nu mai doreste contactul. Uneori o simt…alteori ma abandoneaza pur si simplu fara nicio remuscare…si o urasc…da, am ajuns sa ma urasc uneori… Mai ales cand ma simt umana, cand uit ce sunt si de ce sunt aici…. de cele mai multe ori am vrut sa uit.
Lancezeala psihica, robotizare umana….
Ce conteaza lumea? Nu conteaza si nu a contat niciodata pentru mine , tocmai asta e…si totusi raman in ea pentru k nu mai vreau decat sa uit…. Si pentru prima data ma simt ajutata de aceasta lume pe care o condamn si ma condamna, ma simt ajutata de ea si mi-e scarba de propriul EU pentru ce a ajuns…. dar oare mai conteaza?
Poate k dak am ajuns sa-mi pun intrebarea probabil k da, conteaza sau poate k in sfarsit incerc sa ma reintorc in ceea ce am fost Nimic….
Oboseala, disperare, ura….neincredere, lipsa Celuilalt, indiferenta mea, am ajuns sa realizez k de cele mai multe ori imi e frica sa ies din starea asta..mi-e teama k dak as reveni s-ar intampla inevitabilul…. Trebuie sa trec o scara din lunga mea evolutie…atunci voi redeveni ce sunt si voi evolua…de un 1an prefer stagnarea mea spirituala ….si dak ma pot insela ? Daca zeii mor si lumea nu exista…. Daca visez o lume pe care nu am creat-o ?
Ce e dincolo de lumea mea? As putea reveni …si dak timpul va incepe sa curga? Ma complac in stagnare si Mi-e frica de putere.

4 Comments

 1. numi dai si mie voie sa scriu pe blog?
  ai vedea talent adevarat nu asa

 2. ioane, mai intru din cand in cand, citesc si atat; in rest tu ai ramas la fel, tot ion…

  al tau Guru :))

 3. cum adica tot Ion
  e de rau sau cum
  si profeta a ramas tot profeta

 4. Salut Shri, bine ai revenit!

Leave a Reply

Required fields are marked *.