Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Pensionare la 70 de ani

| 3 Comments

S-au tampit astia care ne conduc, sincer! Cica vor pensionare la 70 de ani….evident k pensia o sa o luam dupa coliva , la cimitir. In afara de idioteniile evident cu specific romanesc, conducatorii nostri zac cu ochii in tavan si viseaza cum sa faca ei bani pe spinarea prostilor care alcatuiesc acest popor de imbecili. Pana la urma fratilor bine ne fac astia, asa ne trebuie, sa muncim pana la gropa .
Barbatii au insa media de viata sub 70 de ani :)))) E cel mai tare ..astia vor cotiza toata viata si dupa 70 de ani ..cucu…cu patura pe ochi.
Cum naiba sa fii de acord cu asa ceva? Bine , dak esti bogat, categoric vei spune “da”..pana la urma ti se rupe de plebe… dar astia multi , poporul ce naiba face? Behaie de foame si il adora pe berbecul de Base… fie luminata chelia lui!
Un om de 60 de ani in Romania e un biet invalid…da, parca la noi in tara ploua cu Madone sau cu Brazi Pitzi….la 70 de ani cum naiba arata..ca mumia lui Tutankamon? Ma si vad la 70 de ani cu palaria pe capul plesuv , cu bastonul la subrat alergand sa prind maxi-taxi sa ajung la servici..acolo 30 de copii cu laptopurile la subrat si cu cipuri de telefonie mobila implantate prin cap se holbeaza la mine precum indienii la Columb… hilar tata!

3 Comments

  1. esti tare Mirela 🙂 imi place la nebunie tot ceea ce scri tu =))

  2. si mie imi place tanti sa mor io, dar scrie ca unu de clasa 1
    ias da meditatii dar nu sta :))))

Leave a Reply

Required fields are marked *.