Profeta

din Lumea de dincolo de vise

femeie-in-masina

Hartuire

| 0 comments


Azi mergeam pe E 85 si -mi conduceam rabla cu gratie. Evident pentru mine viteza maxima este de 50 de km/h altfel nu as avea timp sa ma visez la volanul unui Ferrarri :). Intru intr-un peco de 2 bani si imi baga benzina un nene ciufut. Ii intind o hartie de 100 lei si el se uita la mine si-mi zice k n-are rest. Am zambit si l-am intrebat ce putem face in cazul asta pentru ca nu am schimbat .. e criza, na, tin la bani k la soare. Nenea imi zice k de restul imi poate face ce vreau eu si mi-a zambit lasciv.
Miau!Miau! Miau! I s-o fi parut k-s in calduri si a trecut la atac piticul. Sa mor dak nu ma lasa interzisa faze de genul asta. Mi-am scos ochelarii si l-am intrebat dak continua faza pana la capat sau platesc si imi vad de drumul meu fara ocolire pe la sediul politiei.
Cica ” hai papusa ca iesi in pierde de data asta” …. mi-a intins restul pe care il avea in buzunar si s-a sprijinit de pompa.
Raman interzisa la faze de astea, ce vreti, nu am trait printre imbecili si nici printre oameni de joasa speta… nu am trait la mahala, ma inspaimanta un ranjet , mi-e scarba de un libidinos care imi face ochi dulci . Imi place ca un barbat care are nevoi fiziologice sa mearga sa si le rezolve unde trebuie si nu la serviciu. Iar cand vrea sa faca un compliment sa se auda o expresie de genul ” va admir”, ” sunteti frumoasa ca un soare azi”, ” pari o stea”, chestii dulci , chiar siropoase…dar nu … ” fai papusa ai un portbagaj si niste balcoane super tari”.
M-am urcat in masina si cand am iesit din peco am luat-o la stanga dar era interzis, trebuia sa ma intorc din drum nitelus nu sa tai linia….. m-a prins politia. Fain…o zi perfecta cu repercursiuni superbe! Trebuia sa-i trag una in fatza nesimtitului aluia si macar imi salvam ziua. 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.