Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Frica

| 0 comments

FRICA
Controleaza frica shi transform-o in ura
Controleaza ura shi transform-o in putere
Ai grija insa sa-tzi fie frica de aceasta putere”
Realizez ca de cele mai multe ori imi e frica de frica. Nu am fobii nebunesti , cu toate ca nu ma simt in largul meu intre multi oameni, dar simt uneori ca mi-e frica s anu-mi fie frica. Elucubratiile unei nebune poate dar e atat de adevarat.
Mi-e teama de oamenii care nu gandesc , care sunt impulsivi, care tind sa ajunga dincolo de granitele civilizatiei.
Uneori ma intreb dak as lasa frica sa o ia in galop si manata de pornirile mele instinctive as uita ca pot ataca si pot lovi mortal ce as mai fi eu? Un animal….
Ce tine acest animal in frau? Controlul …. ma controlez de cele mai multe ori cu toate ca am observat ca pe zi ce trece in loc sa se linisteasca dorinta se acutizeaza. As putea lejer sa lovesc fara sa fiu lovita …. si as fi atat de satisfacuta…dar dc? Uneori cand cineva ma ameninta (rare cazuri, dar au existat) tind sa uit ce pot face si ochii mi se inrosesc , iar mainile imi tremura de nervi…. undeva acolo se produce un click si ma relaxez, realizez ca indiferent de prostiile si micimea celuilalt eu raman acelasi om, iar sufletul meu se incalzeste, ochii imi devin limpezi si pot gandi si fi diplomata.
Frica…unde as fi acum dak m-as fi lasat vreodata manata de ea.
Nu pot spune k nu m-am aparat fizic niciodata, as minti, atunci cand a fost cazul am facut- o dar constient si nu purtata de instictul acela nebun de a lovi si a starpi prostia si rautatea. Pentru astea dak ar fi leac s-ar insanatosi 80 % dinte romani.

Leave a Reply

Required fields are marked *.