Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Unde-l ducem pe……?

| 8 Comments

Stau ma uit si realizez k politica nu e pentru omul de rand, nu e decat pentru politicieni, aia fac economia in ziua de azi.
Am vazut o faza la stiri cu presedintele…care? Ei, care? Marele pinguin din fruntea tarii, evident! S-a luat de o fetica jurnalista, alta pasarica normal, una care statea si ii bagase microfonul mai in coasta. Penibil, dupa fazele cu pasarica si tiganca imputita sau cu furtul de telefoane, marele nostru infractor (Romania e condusa de un mare infractor si noi stam ca boii si ne gandim ca parintii nostri au luptat la revolutie pentru ca un pinguin sa ne jigneasca sistematic la 20 de ani de la acel eveniment sangeros care chipurile reinstalase democratia) va dori o realegere in fruntea tarii…my god, realizati ca romanul il va alege din nou pe pasaroiul asta sa ne porcaiasca iar la televizor?
Plebea va alege din nou dicatatura asa cum a facut-o si acum 5 ani …boii care au facut o revolutie portocalie importata din ….bleah , Ucraina!
Nu stiu cine si ce intelege din frustrarile unei romancutze scarbite de cei care sunt pe tronul tarii dar tare as vrea sa va puneti naibii intrebari si sa nu mai faceti alegeri tampite ca acu 5 ani.
Spun ” sa nu mai faceti” pentru k nu eu l-am ales fir’ar sa fie ci VOI!
Nu mai faceti alegeri de rahat, nu mai alegeti cum face vecinu puneti-va mintea la contributie.
Aaa, si sa raspund la intrebarea din titlu…l-as duce in Siberia, in Antarctica sau pe Luna …de ce nu, sa caute apa pe Marte…l-as duce si nu l-as mai lua de acolo.

8 Comments

 1. Nu stiu dak e corect sa privezi o noua generatie de un viitor democratic prin absenteismul din viata politica. Din contra singura metoda de a lupta chiar dak de multe ori o facem cu morile de vant, este tocmai mersul la vot.
  Lasitatea nu inseamna solutie salvatoare.
  Inca ceva dak se poate as dori sa nu se foloseasca cuvinte triviale.

 2. ….numai cativa dintre cei dragi, ne sunt aproape, restul, se simt deranjati de noi.

 3. …..da, acuma poti intra pe blogul meu, dar ieri eu nu am avut acces, vroiam sa postez un mesaj, si miau blocat accesul, imi indica ca altcineva din exterior controleaza accesul…dar ma rog, acuma merge, miau dat drumul 🙂

 4. …ce faci profeta, nu mai publici nimica!:)
  …ti-e frica de vre-o anatema?:))

  —daca vrei stii unde ma gasesti
  poti sa publici la mine pe site
  daca iubesti India—-

 5. ….bun asa, cuvintele din tess, indica mai mult decat apar.
  Restul, este Putere,si Prezenta.

  ….scoala rautatii umane, duce la forjarea spiritului, Yeshu(Isus) numai asa a reusit sa devina Hristos; la fel si Shakyamuni, Mahomed si Krishna-Marii Mantuitori ai Lumii, care vor dainui cat va dura lumea.

 6. MARIA MAGDALENA ESTE ADEVARATA PREOTEASA A LUI ISUS, SI EA ESTE PRINTESA IUBIRII SUPREME DINTRE CHRIST SI MAGDALENA.
  ERA NUMITA IN SFANTA TRADITIE APOSTOLUL APOSTOLILOR, MAESTRA CERULUI SI A PAMANTULUI, JUMATATEA MISTICA A LUI ISUS…

  LA ANUL 400 DUPA MOARTEA LUI ISUS, POPII DE ATUNCI, SMECHERI SI VICLENI, CORUPTI SI AVIZI DE PUTERE , BANI SI SEX, AU CONFECTIONAT O BIBLIE FALSA, IN CARE IUBIREA LUI ISUS-MARIA MAGDALENA, CU CARE ISUS A AVUT 2 COPII, ERA INFIERATA FARA MILA DREPT TARFA….IATA BIBLIA LA CARE VA INCHINATI VOI, CEI DE AZI…MAMA LUI ISUS, NU A FOST FECIOARA, A FOST O FEMEIE OBISNUITA, CARE NICI MACAR NU CREDEA IN SFINTENIA MAESTRULUI ISUS…SUNT MULTE CHESTII PUTREDE IN BIBLIE…LE VOM SCOATE LA LUMINA, NOI CEI DIN TESS.

 7. ….IAR MIAU BLOCAT ACCESUL LA BLOG, CEI DIN SERVICIUL BOR, DE SUPRAVEGHERE ELECTRONICA A POPULATIEI.

 8. ….la fel ca mine erau si Buddha si Isus.

Leave a Reply

Required fields are marked *.