Profeta

din Lumea de dincolo de vise

dezamagire

Dezamagire

| 1 Comment


Viata rezerva multe pentru ca n-are ce face, se plictiseste si atunci k sa mai rada nitel ne mai filmeaza putin cu camera ascunsa. Parca totul se deruleaza ca in Truman’s show. Daca nu as fi verificat as fi zis klar k ceva e in neregula si k traim intr-un fel de Doom unde monstrii ne haituiesc si unede noi incercam din rasputeri sa trecem un nivel mai sus ducand la bun sfarsit cine stie ce misiuni banale.
Viata asta are o multime de curse doar pentru ca ar fi plictisitor sa nu existe. Sa ne imaginam un joc video fara scop, pur si simplu un decor, unul cu o mitraliera super smechera si nimic de impuscat, care e farmecul? Nu exista…
E posibil sa exagerez si omul sa se puna singur in fata acestor evenimente …ar fi prea istet si nu o pot crede, nu inteleg nici eu de ce dar nu am impresie buna despre oameni, chiar deloc. Acum sa nu credeti ca am luat-o pe aratura si ma cred un fel de geniu in viata si nu mai reusesc sa ies din palatul meu vis-a-vis de cel al zeilor Olimpului..nu. Nu am impresie buna nici despre mine uneori. Ma gandesc la deciziile pe care le iau, la oamenii pe care ii ajut sau la cei pe care-i aleg sa nu faca parte din viata mea. Uneori amici ne influenteaza atat de mult incat chiar dak stii lucrul acesta continui pur si simplu sa nu ii dezamagesti. Ei, viata taman aici incepe sa-0si bata joc, sa rada cu gura pana la urechi de mine sau d e unii dintre voi. Nu ii bag pe toti in aceasi oala deoarece asa e bine…:)) ma baga vreunii la discriminare.
As fi vrut sa fiu multe si nu sunt decat Eu. Ma multumesc cu asta pentru ca ceea ce sunt ma defineste si ma ajuta sa continui acest trai. Daca as fi fost altcineva oare cat timp as mai fi existat? O saptamana? Cat mi-ar fi trebuit sa realizez ca nu fac parte din acest decor?
Am realizat ca in ultimul timp sunt confuza. Nu datorita interiorului ci mai mult exteriorului.
Meditatie ar trebui, sa stau si sa ma gandesc ce e prioritar in viata mea si ce nu. Dar daca dupa ce voi medita viata se va decide iar sa-mi joace o festa? Cine ne face sa gandim?
De ce nu? Daca cineva si nu noi este cel care gandeste in fundament si ne misca intr-o anumita directie?
Ar fi o mare dezamagire….sau nu, am avea pe cine da vina pentru esecurile noastre..sau “succesurile”.

One Comment

  1. nai fi dezamagita daca ai iesi cu mine fato
    da na daca capul tau nu pricepe

Leave a Reply

Required fields are marked *.