Profeta

din Lumea de dincolo de vise

50

Sarpe sau om?

| 12 Comments


Uneori o minciuna este acceptata destul de usor, nu raneste… Nu am inteles niciodata de ce se minte pentru interes propriu fara motiv…
Mi s-a cerut un lucru iar motivul a fost … e obligatoriu si e ordin la nivel inalt…
Astazi…. era doar pentru nevoia personala a acelei persoane….
De ce minti? Evident k minti oamenii pe care nu ii respecti, minti e cei pe care ii consideri mici. Mereu m-am gandit la mine k la un om important, sincer ma simt bine in pielea mea, imi place cine sunt, vreau sa fiu EU si nu altcineva…
Sunt rari oamenii pe care mi-i tin apropiati pentru ca sunt putini oameni mandri si cinstiti in jurul meu…dar cei pe care ii am aproape vreau sa stie ca merita tot respectul, dragostea si devotamentul meu.
Intorcandu-ma la persoana care minte pentru a-si atinge scopurile vreau sa subliniez un fapt, acela ca nu ma mira ca este asa, a facut lucrul asta d emai multe ori cu altii, cu mine nu…
Numai ca am aflat motivul pentru care a mintit, acela de a nu-mi cere un favor pentru k ea considera k mi-ar fi ramas datoare si orice serviciu trebuie returnat… Eu cred k dak minte din principiu nu vad de ce ar avea prejudecati asa mari… In fine..
Sunt dezamagita? Nu…
Dar scarbita da…
Ati vazut vreodata in fatza voastra deodata un sarpe? Eu da… la propriu… Nu e vrajeala faza cu privirea care ingheata a sarpelui. Simti doar o raceala pe sira spinarii, incremenesti si atunci domnul sarpe poate sau nu ataca… o mica intepatura. Exact asa a fost astazi o privire ca a unei cobre atintita in ochii mei… raceala evident si am asteptat intepatura. Am privit si am lasat sa treaca pe langa mine o parte din venin… astept sa vad dak muscatura a fost sau nu fatala.
Am oare vreun inaintas din aceasta specie? Cine stie, cu totii suntem uneori mai mult sau mai putin serpi.

12 Comments

 1. Da ,am intilnit o tipa care bea si fuma ca o serpoaica,…si la care in momentul ,…in care am trecut si la lucruri mai serioase …lucrurile s-au inversat:…am facut eu ochii ca de sarpe….:)))…apoi am invaluit o usor, cu privirea ,miinile cu,… totul….GATA M-AM TREZIT.:)))

 2. si daca bea si fumeaza nu e buna sso visezi sau ce dai la clanta acia

 3. Ioane ,…am uitat sa te intreb?. Tot cu gagica asta dupa tine tine umbli?.. Vezi ca in ultimul timp te cam inseala ,…nu fi gelos ,ala are coarne . E bou. :)))

 4. ce behai acolo
  daca vroiam o oaie aveam asa ca fa branza in alta parte

 5. Copilu’ ,…ai ghicit . Mai ai s o pupi….:)))

 6. so pup pe cine?

 7. Pe cap prietene,…))) Daca vrei poti s-o iei putin si la misto ,…ca nu se supara :)))

 8. ce tot zici acolo ma?

 9. …ioane, fu-te ma oaia aia dreacu odata, ca nu ai sa regreti!asta tot iti sugereaza”anonimu”

 10. Nu,… e greu …astuia trebuie sa-i desenez…Ce sa-i fac daca n-a cunoscut in viata lui decit pe Mioara 🙂

 11. Ba animalelor
  ba curci plouate
  get a life ba
  si oi fi io de la tara dar voi ma intreceti in prostie

 12. Ba tita,…ti-a dat mioara bilet de voie ,de umbli neinsotit. Vezi ca behaie aia dupa tine ,..iti duce doru’.Suparatule…..:))

Leave a Reply

Required fields are marked *.