Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Io pe cine votez?

| 6 Comments

Chiar mi-am pus intrebarea zilele astea k altadata cetateanul turmentat al lui Caragiale. Am vizionat emisiuni politice , am ascultat o serie de candidati monstruosi, cu promisiuni monstruoase…si nu m-am putut opri decat la unul: Principele Radu Duda.
Daa, injurati-ma, spuneti ca sunt dusa cu capul, dar luati si voi treaba la mana si ganditi… Pe cine altul? Astia de la partidele celebre de la putere sau asa -zisa opozitie de azi? Ce naiba, sunteti cretini? Nu vedeti ca astia de conduc tara si suntem in cacao pana la ultimul fir de par de pe crestet? Pe cine altul? Pe nebunii de la 9 de Mihai Viteazul si pe Vadim? My God! Iar ceilalti deja nu mai exista..
La naiba, vorba unui cunoscut prezentator ( facut cunoscut de emisiuni dubioase) pai la ce naiba sa ne legam singuri la cap dak nu ne doare asa cum facuram cu Base. Alegeti pe unu care n-are treaba cu uneltirile politice, care nu-si permite furturi d emari proportii si nici nu va avea posbilitatea sa o faca… pe actor. Are prestanta, da bine la tv, cunoaste inalta societate , stie sa s epoarte si nu face gafe diplomatice. Pai ma uit la el si ma uit la maimutoiii care ne-au condus in ultimul timp …frate in afara de porcarii scose pe gura in momente destul de tulburi , atunci cand mai bine taceau , altceva ioc…ne-au facut de ras. Duda asta stie cand sa vorbeasca si stie cand sa taca, stie ce sa spuna si a fost invatat, de cand e insurat cu doamna mostenitoare, sa spuna ce trebuie cand trebuie….
Hai sa ne dam o sansa , aceea in care presedentia sa stea la locul care trebuie, noi suntem un popor democratic in care presedintele va fi arbitru si nu jucator. Asta trebuie sa faca el. Sa ne reprezinte bine.
Si mai terminati cu cretinatatile de genul ca vine Duda si ne aduce monarhia…cumnaiba puteti exista pe pamantul asta? Pai Duda asta e un cetatean roman in primul rand si cu oricatre titluri ar avea nu este de vita nobila si nici nu va putea fi rege al Romaniei vreodata…vedeti statutul Casei Regale si o sa va dati seama de ce nu va putea.
In plus ca sa accepte romanii regatul trebuie facut un referenduum si sincer nu cred k se va mai accepta vreodata monarhia ca forma de guvernare in epoca aceasta.
Ideea mea nu e definitiva dar dintre maimutele astea de pe scena politica actuala ar fi celmai indicat.
Nu fac politica, dar tare m-as duce la vot de data asta , macar s anu las votul liber sa mai contez si eu in Romania asta pe care o blameaza toti analfabetii lumii, inclusiv romanii emigrati in Congo care se considera superiori noua , celor ramasi aici, acasa.
Va salut, Romani! sa ne acordam o sansa si sa votam, indiferent pe cine dar votati! Votati si o maimuta daca vrea sa candideze dar nu stati acasa… nici la europarlamentare , daca se poate 🙂

6 Comments

  1. eu votez maimuta

  2. pot vota de 2 ori?

  3. Voteaza si de 10 ori cui ii pasa? 🙂

  4. profeto ti-ai luat-o in cap cu blogu rau
    lasa ca vin eu cu tovarasii mei si scriu prostii pe aici sal suspende astia

  5. Daca si thovarshi tai ,…e la fel ca tine !!!…. Adica unu cu oaia ,unu cu vaca ,unu cu pluta …va rezolova tata pe toti.Fara sa se repete.)))
    Ma ,tu oi fi facut ,surfing cu pluta pe conducta….)))

  6. hai si tu sa vezi cum e si nu o sa mai behai ca ai lipsa

Leave a Reply

Required fields are marked *.