Profeta

din Lumea de dincolo de vise

gripa

Gripa porcina

| 6 Comments


Zilele sunt obositoare, stresul e la ordinea zilei, suferim din cauza presiunii atmosferice iar televizoarele ne sparg timpanele…
Dupa ce ca situatia e asa cum e astia de la tv ne omoara acum, mai nou, cu gripa porcina, cu virusurile si mutatiile lu’ tataia. Nu e rau sa stie prostimea ce si cum, dar la ce bun ? A aparut cica si in Romania…slava Domnului , ca trecea pe langa noi si nu aveam parte de asa ceva. O saraca femeie venita d eprin strainataturi cu nitica gripa a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, pe stirile televizoarelor si cred k si pe Marte. Un ziar o pune la zid pe prima pagina cu un titlu sfasietor: “ea e cea care ne-a adus gripa porcina”….
Toate privirile pe biata femie care sta speriata ca pe vremea inchizitiei cand prindeau aia vrajitoarele si le ardeau ca-s eretice…
In afara de faptul ca bolile contagioase de aia se cheama asa ca se raspandesc destul de repede si usor exista de cand lumea , i-a apukt pe romani virusul porcin …Bine k a aparut si la noi ca mureau astia cu ziarele si teveurile k nu mai aveau ce vinde. Pe la Otv ce mai e distractie ca in rest o plafonare totala :)))
Oricum de remarcat profesionalismul ziaristilor romani care ar da vina si pe o curca beata numai sa rascoleasca si sa gaseasca asa-zisul adevar.

6 Comments

 1. Sti de ce ma bucur ,…ca inca este numai la voi ,…la Bucuresteni.:) … Ioane tu cum te simti?…Esti cam palid!,..si vorbesti pe nas.:)

 2. tu behai in lipsa de tovarasi ma? stai pe net si carai ca o gaina mergi ma in lumea reala si gasesteti o fetita

 3. …Nu MERG ,..te-am gasit pe tine papushe masculina 🙂 …si daca ma lasi, vreau sa dau si eu o tura cu tine.:)…Renunti si tu putin la Mioara ,…numai sa te aud cum behai.:)))…papushe.
  Daca faci frumos,..te recomand si la prieteni…:)

 4. profeto tu dormi in front?
  asta vorbeste urat pe blog, stergel sau uschestel

 5. Bai,… superman ti-am spus sa nu-ti mai tragi chilotii peste pantaloni .Sau numai asa iti vine si tie mintea la cap….Pace.:)

 6. Dorm de obicei, dar nu te-a jignit nimeni Ioane, nu te supara.
  Repet ideea, dak nu iti place aici mergi in alta parte unde-ti place mai mult.

Leave a Reply

Required fields are marked *.