Profeta

din Lumea de dincolo de vise

marmota

Drepti si nu trageti!

| 0 comments


Violenta este pretutindeni..ii vad pe oameni indignati de copiii agresivi, de crimele de la tv, de luptele din Iraq, de ritualurile sectelor sangeroase, de nebuniile mintilor umane….hai mai lasati-o moale, parca s-a trezit lumea acum si abia observa carnagiile de care avem parte zilnic. Astea exista de milioane de ani in urma , deci s-au trezit cam tarzior sa schimbe ceva. Ideea stiu care este , astazi suntem o civilizatie si deci e cazul sa devenim mai toleranti, mai buni, mai ..mai … si iar mai… Nu e rau asta, e un lucru demn de laudat, dar nu schimba nimic …Sau nu mai exista stirile de la ora 5 la ProTv?
Imi povestea un amic de violenta dintre bandele din Canada de am ramas cu gura cascata… ceea ce se petrece in Craiova noastra e praf …wow… pana la urma nu noi suntem noul Jack Spintecatorul al Europei, mai sunt altii mai rai ca noi…
Un italian ..roman din Italia de fapt, a doua generatie, deci sa-i zicem italian de acum imi spune zilele trecute ca ii este greata de romani si de Romania si ca mizeria din trara asta si jegosenia oamenilor nu numai ca il intristeaza dar il fac sa se constipe… I-am sugerat o clisma puternica si o bata -n cap. Ma rog, uneori tind si eu catre agresivitatea ancestrala (sic!)
De ce se bat copiii? De ce sa bat animalele cand sunt mici? Invata sa supravietuiasca ..mare branza..pestele mic e mancat de cel mare… Acum nu s emai poate asta pentru ca suntem civilizati…de acord… si totusi de ce Mihai Viteazul, razboinicul luminii nu zace in inchisoare? Pentru ca pestele mic mai este eliberat din cand in cand de contracvtul social….sau gresesc?
Nu ca militez pentru violenta (Doamne fereste, sunt total impotriva ei) dar credeti sincer ca cineva face ceva impotriva ei? Politia? Daaaa…face.. Traiasca securitatea si cei care ne-o ofera!

Leave a Reply

Required fields are marked *.