Profeta

din Lumea de dincolo de vise

5 Comments

  1. …si barbatii sunt frumosi :), dar eu prefer femeile frumoase!

  2. Cat conteaza frumusetea pentru un barbat?

  3. ….daca frumusetea fizica este dublata de frumusete interiora, atunci ai in fata ta o zeita.
    -daca este numai frumusete fizica, fara aceea radiatie mistica din interior, se ofileste repede precum o floare de vara…cand vine toamna.

  4. Sa fim seriosi ,(ma refer la sexul “tare”:))) )…citi dintre noi ,in momentul in care intilnesc o domnisoara se apuca sa dezlege misterele matematicii superioare sau sa discute suav despre ,Teoria relativitatii restrinse,…unu la un milion!!! … Pentru toti ceilanti frumusetea conteaza… Rar,… foarte rar ,frumusetea dublata si de o inteligenta sclipitoare se combina in mod placut si armonios .Infatuarea de cele mai multe ori face ca un profil frumos la prima vedere,.. sa para sters la o privire mai atenta ….

  5. ….frumusetea interioara, nu se refera la matematici superioare!
    frumusetea interioara, dublata de frumusetea fizica, este misterioasa, mistica, asemeni unui trandafir-mistic rose!….am intalnit, prin viata, cateva astfel de femei, si chestia asta e valabila si pt barbati…Frumusetea, atat cea interioara cat si ce exterioara-este un dar rar, facut de Divin, oamenilor…dar in ziua de azi, foarte rar mai intalnesti astfel de oameni…marea majoritate sunt atenti doar la ambalaj, sa dea cat mai nasty:)!

Leave a Reply

Required fields are marked *.