Profeta

din Lumea de dincolo de vise

As…….

| 11 Comments

Incerc sa dovedesc ca sunt cine sunt si ca nu-mi pasa cine credeti voi ca as fi. Vreau sa observati ca nu sunt o marioneta si ca nu-mi pasa cine e papusarul , oricand pot alege sa tai cu foarfeca acele ate subtiri chiar cu riscul sa plonjez in neant.
Uneori am simtit ca o mana nevazuta imi intinde un deget si ma agat disperata crezand in existenta lui, totul de dovedeste a fi efemer si ma trezesc cu sudori reci pe corp realizand nesiguranta lumii in care exist.
Mi-as dori un colt al meu unde sa strig si sa plang , unde sa traiesc fericirea si sa-mi plang nebunia…mi-as dori sa fiu singurul meu zeu , singurul meu adorator si singurul altar.
As crede ca exista viata dak nu as trai doar o imitatie.

11 Comments

 1. as iesi a o bere cu tine dar ai o jena si nu vrei
  as plimba vaca pe islaz daca ai veni cu mine vii?

 2. Nu beau bere si nu plimb vacile pe camp dar dak promiti sa te arunci in lacul de langa islaz acolo unde e mai adanc atunci vin cu o conditie…sa nu stii sa inoti!

 3. lasa ca-l salvez eu ,… e doar prietenul nostru 🙂 … Ce ne-am face fara el e sarea si piperul acestui blog….

 4. Chiar asa , Ioane poate ai noroc cu Anonim si mergeti la bere impreuna :)E posibil daca stii sa te porti sa iti faca cinste .

 5. Anonim e fata?

 6. Nu e fata, dar ai spus ca vrei sa bei o bere …s-a schimbat ceva intre timp?

 7. Ioane ,daca eram fata semnam cu anonima.:)…Ma tu numai fetite visezi ,… cred ca ai o problema?…Le cam duci doru,nu i asa?!!!,…Din ce scri rezulta ca cel mai adesea pe prietena ta o cheama Manuela si e sora lu’Stinga sti tu care,….:)

 8. …ha ha, lau luat la p….pe ion, ce ma distrez!:))

 9. cotcodacesti ca o p… ce esti ma buleandra

 10. Ioane ,…nu te supara frate!!! Suflecati gingiile ,..si pregatestete de vizita .))) Numai ai grija sa nu tragi in tine ,ca te ineci.)))

 11. sa luat cineva de tine ma pistache?

Leave a Reply

Required fields are marked *.