Profeta

din Lumea de dincolo de vise

tataia

Uneori in lume!

| 5 Comments


Uneori nu pot sa cred cum poate suporta Pamantul oamenii prosti, apoi ma calmez si ma uit in oglinda si-mi zic: “daca ma suporta pe mine de ce nu i-ar suporta si pe ei”.
Sa te simti extaziat ca un cersetor a venit cu ideea ‘magnifica” a unui ” concurs”, care sex e mai darnic , feminin sau masculin imi pare la fel cu ideea mea de ieri de a spune “da” oricui in orice conditii pozitive. Omul in cauza spunea ca la o ocheada a observat ca barbatii sunt mai darnici ( tipul este un misogin de gen dobitoc, mai sunt si altii misogini dar aia au probleme de impotenta si de aici si misoginismul, deci categoria a doua o mai inteleg), iar femeile sunt mai putin omenoase. Pana la urma nu stiu daca prejudecata mai e la loc de cinste in ziua noastra la modul general dar amicul meu are o groaza dintre ele.
Imi aduc aminte k mi-a fost drag de el cu ani multi in urma, vedeam aceste dereglari ca pe ceva amuzant, mi-l imaginam in cautarea unei personalitati, a ceva cu care sa se identifice si-l iertam pentru toate. Acum imi dau seama ca am ajuns sa nu mai fiu deloc intelegatoare, asta nu e un lucru bun dar pana la urma dupa viata asta nu am deloc certetea ca va urma alta unde as mai putea fi rea…asa ca si eu cu valu’.

5 Comments

  1. ma plictisesti in ultimul timp
    incerc sa inteleg ce scrii si ma enerveaza
    schimba placa

  2. Ma scuzi ca iti adresez o intrebare…daca tot te plictiseste atat , ce cauti pe blogul meu?

  3. misteru

  4. Ma Ioane ,…la citi prosti polueaza planeta asta ,…unu in plus sau in minus nu mai conteaza .Si ca idee ,de ce nu -ti iei tu tata, prietena cu care umbli (si care evident e mai desteapta decit tine )si muti tarusul putin mai departe ,…pe tine prostia , nesimtirea si mirosul asta de taran nespalat nu te doare????

  5. altu care behaie siti ia apararea tanti ?

Leave a Reply

Required fields are marked *.