Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Oare

| 4 Comments

De cele mai multe ori realizez k exist si totusi sunt invizibila. Paradox, gandire de femeie, nebunie cronica, prostie, luati-o cum doriti.
Mi se intampla sa fiu si sa nu fiu …cui ii pasa?Nimanui…ar trebui sa ma obisnuiesc cu asta, pana la urma cine sunt Eu pentru a fi buricul Universului, pentru ca lumea sa se revolte pentru mine, pentru a face revolutie sau vreun puci ceva :)) Si nici nu mi-ar pasa sincer de multimea care ar face-o ..daca ar face-o… Napoleon ii desconsidera pe francezi cu toate ca a fost imparatul “gloatei”…ar trebui oare sa-i calc pe urme fie si intr-o ipotetica realitate? Nu , nici macar nu il admir pe micul corsican, cu toate ca a ajuns un mare om..nu militez pentru el, dar talent avea…in fine, nu e vorba de Napoleon aici.
E o chestie de bun simt ca ceilalti sa te vada, sa stie ca existi nu numai pentru problemele lor, ci si in unele momente in care ai avea nevoie de o mana pe umar si un suras de incurajare…de ce as avea nevoie de asa ceva? Nu stiu..cred k uneori nu am nevoie de nimeni…sau cine stie? In fine…

4 Comments

  1. probleme la mansarda profeto?

  2. Uneori spui atat cat ai invatat. Daca doar prima clasa ai absolvit nu pot sa am pretentia sa discut cu un absolvent de facultate. Prima clasa ai terminat-o la grajd? Sau ai ramas repetent?

  3. repetent
    nu vrei sa dai o meditatie sa trec si io a doua?

  4. si eu am uneori aceeasi problema. Simt ca vreau sa fiu observata si pentru ca as avea ceva de aratat, ci pur si simplu pentru ca simt nevoia sa discut cu cineva, dar lumea din ziua de azi se gandeste doar la ea si nu mai vede ce e in jurul sau.

Leave a Reply

Required fields are marked *.