Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Frica

| 5 Comments

Uneori ne este atat de frica incat uitam ratiunea. Frica ne inhiba orice urma de bun simt, ne leaga de ea si devenim niste sclavi ai propriei noastre constiinte.
Mi-a fost vreodata frica ? Cat am fost copil aproape niciodata, dar de ceva timp incoace o simt dandu-mi tarcoale urcandu-ma uneori pe culmile groazei, eliberandu-ma pentru o zi sau doua , apoi facandu-ma din nou prizoniera ei. Nu neaparat frica pentru persoana mea …fizica 🙂 , ci pentru orice banalitate, uneori frica de disparitie. Cred k frica poate fi fizica si spirituala sau sa zicem psihica. NU sunt in domeniu dar uneori o simt atat de puternica in varful degeteleor incat aproape ca o pot lua de mana si sa o strang in brate.
Mi-e teama! Cati am rostit acest cuvant fara sa stim ce anume determina aceasta stare a noastra? Probabil k multi sunteti suficient de rationali incat sa intelegeti ca frica nu este altceva decat “nimic”, dar eu sunt irationala de cele mai multe ori asa k ma trezesc dupa vreun cosmar si retraiesc frica chiar si treaza.
Sau poate exagerez ca de obicei sau poate ca ma insel …sau cine stie?

5 Comments

  1. Iubeste ,uita , iarta …incearca sa te inpaci cu tine insuti ,incearca sa intelegi ca totul este trecator, ca nimic aproape nu merita si ca singura noastra izbavire este ,…Lumea de dincolo de vise ,poate mai buna mai dreapta ,mai curata …Si ,fi tare prietena mea de dincolo de vise …………

  2. Lumea noastra interioara e mai buna , mai curata , mai dreapta…ce ne facem dak lumea de dincolo de vise nu e asa cum ne-o inchipuim?

  3. la cat o sucesti cu lumile astea nu mai vad nimic normal la nimeni

  4. Nici n-ai avea cum….adevarul este totdeauna dincolo de noi ,asta ca sa citez un personaj celebru,…si ca un mic amanunt, tot ceeace vrei sa existe,… pentru tine , exista …Tot ceeace vrei sa vezi ,poti ….universul si prostia omeneasca nu au limite , si daca pentru primul mai avea indoieli ,a doua sigur e infinita…spunea cindava A Einstein.

  5. Ce poate fi un barbat daca nu este el insusi…

Leave a Reply

Required fields are marked *.