Profeta

din Lumea de dincolo de vise

god

Interviu cu D-zeu

| 8 Comments


-Ce te surprinde cel mai mult la oameni?Dumnezeu a raspuns:-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; că îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.citat din “Interviu cu Dumnezeu” de Octavian Paler

8 Comments

  1. Traim ca sa cuprindem totul si sa ne pierdem intro zi .Viata e un mister, o taina … pentru mine un vis … Doar ieri imi amintesc ,eram copil imi placea sa ma plimb pe malul apei , ..apa susura dulce putina, calduta. Apoi ma asezam pe nisip ,adormind ,inconjurat de vise si mister . M-am trezit ,e tirziu si ma intreb? Oare viata mea unde e?

  2. Este atat de usor sa credem ca nu traim , iar cand murim realizam ca nu am trait niciodata. Cred ca orice moment e important dak il traiesti in cunoastere. Gandim intotdeauna pentru altii si uitam ca noi suntem cei mai importanti in viata noastra. Suntem nedrepti fata de propria persoana. Nu e vorba de o excludere a altora ci de o acceptare a lor fara a ne da pe noi la o parte.

  3. profeto nu stiu pe unde naibii cauti ca numa de tampenii am parte pe blogu asta. interviu cu dumnezeu, de unde ai scoso tanti?

  4. Nu am scos-o eu, Ioane, a scos-o altul. Mie doar mi s-a parut interesanta si am pus citatul. Nu e plagiere, asa ca vezi de treaba ta. De cand ai rasarit iar pe blogul meu, parca ai plecat spre plaiuri mai insorite.

  5. am fost, am vazut, am cucerit, m-am plictisit
    am revenit la prima mea iubire 😀

  6. Prima ta iubire fiind blogul meu ? Ma flatezi.

  7. ai si pentru ce sa fii flatata draga

  8. Ooooh, sunt lovita cu stiletul in inima de piatra. Imi voi reveni vreodata sau voi trece la fel ca si pana acum , stapana peste barca si peste tot ce clocoteste la poalele ei? Hehe, Ioane cand erai tu spiritual prima data , eu eram deja de 92 de ani. Incearca sa canti din inima si sa simti melodia in degete.

Leave a Reply

Required fields are marked *.