Profeta

din Lumea de dincolo de vise

noaptea-in-padure

Excursionista

| 7 Comments


Umbra se lasase si cuprinsese patimas pamantul ca intr-o tainica intalnire la ceas tarziu. Luna isi arunca sulitele de bronz prin cerul intunecat fara vreo izbanda clara. Se zareau doar vag contururi diafane ale mladitelor verzi ce rasarisera parca dintr-o data in primavara timpurie. Vantul batea incet si norii scuturau picaturi albe de ploaie. Un pas, apoi doi si in curand tropaiam pe potecuta crangului. Zgomote perfide care dovedeau oricui avea urechi prezenta mea stranie in aceste locuri. Ma asteptam sa apara din orice colt de crang vreo mana sa ma infaste de guler, vreun om cu rele intentii, politia sau gardienii care ar fi putut crede ca ma ocupam cu treburi ciudate. Si totusi am strabatut cu pasi grabiti , apoi alergand poteca si am iesit pe poarta mare a parcului. Un taxi intarziat, un semn din mana, a oprit , am urcat si am plecat in lumea reala. O aventura in negura noptii.

7 Comments

  1. profeto de cand umbli creanga prin parcuri noaptea? zi ca vin si eu sati tin de urat

  2. profeto ai auzit de premonitii?

  3. Nu. Nu doresti sa imi explici ce sunt alea?

  4. ….ioane schimba dreacu niku asta de taran, spuneti si tu alt fel, ca suna ca naspa pe acest sit select al Profetei, si invata ma baiete sa fii mai deschis, nu mai lua totul in bascalie, cati furi singur caciula de pe cap….ce dreacu nu intelegi.

  5. da ceam zis?
    ce te repezi la gatu meu?
    siapoi ce naiba cauti tu aici?

  6. …ma ioane eu nu am nimic cu tine personal, dar dupa cum ai obsevar si tu acest sit este mai filosofic, toti care intram luam mai in serios experienta de viata a celuilalt, si nu ne batem joc de ideile altuia, incercam sa ne inbogatim ideile , nu sa saracim in idei…caci fiecare invata de la celalalt…nu ai putea si matale sa fii putin mai intelept, si sa iei mai in serios lucrurile, fara a te mai lega de Profeta, si altii, carora le place acest sit?!

Leave a Reply

Required fields are marked *.