Profeta

din Lumea de dincolo de vise

swamp

Din mocirla stramoseasca…..

| 3 Comments


Mi s-a spus ca daca nu iti plac oamenii mergi la sihastrie. Acum daca ma gandesc la ceea ce am comunicat eu si ceea ce s-a inteles pot ajunge la urmatoarea concluzie: ceva e putred in mintea unora sau nu tin pasul cu a mea sau eu sunt toanta satului. Cum partea a doua ma lasa rece deoarece calitatile mele mi le cunosc si imi sunt recunoscute de persoane valabile ramane valabila prima parte , adica nu orice tine pasul cu neuronii mei. Cand spui ca nu iti plac oamenii asta te poate duce la mai multe idei, insa cea mai la indemana care poate fi? Ca esti antisociala, ca vezi un om si iti vine sa ii spargi capul sau sa ii dai foc. De ce nu poti gandi ca oamenii per ansamblu nu pot fi placuti. Eu nu sunt placuta in general, sunt considerata ciudata, unii au mers chiar pana la nebuna, altii s-au limitat la alintata sau o lenesa care in loc sa munceasca scrie porcarii pe net. Deci sunt multi care nu ma plac pe mine, dar si pe altii ca mine. Deci nu ne plac toti oamenii, categoric, dar totusi de ce as fi putut spune oameni si nu unii dintre? wow…hai sa ne gandim, de ce nu poate fi atat de evidentat mintea mea sau de ce trebuie sa scriu printre randuri pentru ca unii sa nu inteleaga, ei sunt mai practici, trebuie sa le spui adevarul in fatza. Ha! Imi vine sa rad cand aud faza cu ” eu zic adevarul verde in fatza”. Ma lasi? Pretexte, atata tot. Si, apoi, ce naiba e atat de important adevarul? La ce foloseste spus? Daca te raneste si toata viata vei urla numai la gandul ca ai fost atat de imbecil incat ai vrut adevarul…oare e mai buna o viata in minciuna? Ce este minciuna? Hmm, cred ca ne legam atat de mult de cuvinte incat nu percepem sensul real pentru simplul motiv ca suntem frustrati, vrem cearta si atunci ….hai sa ne certam ca e sexi si vreau sa-mi traiesc viata. Penibil!
Si daca m-as duce la sihastrie, asta ar presupune oare lipsa computerului? Why? Evident ca voi sta eu cu gandurile mele, voi avea un caiet si un creion stirb si voi scrie acelasi lucru ca si aici…asa ca la ce bun sa mai umblu creanga prin muntii padurosi ai patriei nostre ( sincer nu m-as innebuni dupa munti straini pentru simplul fapt ca sunt romanca si sunt mandra fir’ar natia voastra de papagali zburatori prin tarile calde ) stau aici si scriu aceleasi penibilitati care va plictisesc, fac aceleasi lucruri banale care aduc 10 dolari pe ora si nu 100, dar nu va dau satisfactia sa ma vedeti lingandu-va talpile pe jos. Sclav sa fiu pentru toti dar stapan al creierului meu nu e nimeni.
Din mocirla in care ma scald va scriu eu.
Cu drag,
Jegoasa de Romania

3 Comments

  1. ….da, Profeta, este reactia ta fireasca in fata mocirlei sociopate din romania, dar proba de foc a initierii o dai fiind in lume, nu abandonand-o in sihastrie, unde nu este decat Natura, si nici picior de om…eu cred, ca cunoasterea spirituala lui Hristos pt noi ortodocsii, si nu la o cunoasterea obisnuita ma refer, ci la o coparticipare interioara la Spiritul Christic, te purifica de toate noxele, si mocirlele in care traim de la revolutie ….accesul la Hristos, si realizarea invataturii sale practice in templul interior al sinelui tau, te protejeaza de toate gunoaiele induse din social, care afecteaza, mai mult fiintele curate deja, caci cei murdari interior nu simt nimic, caci ei sunt deja in mocirla….

    …eu cred, ca esti intr-o anumita faza de evolutie interioara, in care confruntarea cu mizeria umana menta indusa din social, este foarte frustranta, si creaza o stare neplacuta celui candidat la Intelepciune si Initiere….de aceea este greu sa traversezi de una singura “valea stixxului” si fiindca stiu ce spun, ca si eu la un moment dat, mam confruntat cu aceasta incercare initiatica, iti stau alaturi, ca un bun tovaras de Drum initiatic, catre Lumina si Frumusetea Taramului Divin al Inimii Spirituale.
    va trece, cu pace si rabdare!

  2. esperiente rare mai traiesti profeto
    dai naibi de papitoi la ce bun toti nervii astia pe astia care pleaca? pleaca pentru ca aici sunt doar porci in noroi sau vaci :))))

  3. Ioane , nu stiu cum dar tare mai simplifici tu lucrurile astea.

Leave a Reply

Required fields are marked *.