Profeta

din Lumea de dincolo de vise

greseala

Alerg catre mine!

| 2 Comments


Pierduta in negura noptii rataceam printre copacii lugubri, ramuri grele cu frunzis stufos imi loveau uneori fata ca intr-o lupta cu acelasi final dureros pentru mine. Ceata era densa, un drum cat de firav nu reuseam sa gasesc. Din cand in cand cateva flori albastre imi rasareau in cale si se scuturau lasand pe loc picaturi de apa, le simteam lacrimi dure , de portelan. Pasii imi erau sovaielnici, teama imi cuprinsese intreaga fiinta si mi-am impus sa nu -mi fie frica. Era absurd sa-mi fie, nu mi se putea intampla nimic mie. Sunt si am fost doar atat EU. Cat din mine conteaza si cat nu? Eram prinsa intr-o lume, intunericul era cel care ma avea, eram a lui si nu reuseam sa fug, pasii imi sovaiau din ce in ce mai mult. Luna rasarise firav , dand din coate parca prin ceata albicioasa ce se ridica sau ramanea in urma mea probabil. O umbra aparuse in fata mea si am privit fara teama. Am gasit, sunt din nou EU! Si sufletul se integra din nou corpului , totul era perfect!

2 Comments

  1. ….ceea ce spui tu draga mea Profeta, este ca o traire , ca o decorporalizare a sufletului in una din lumile astrale, traiesti mult in astral, fapt care arata ca esti aici pt anumite lectii, poate grele, poate usoare, cei drept lumea acesta nui atat de frumoasa ca cea astrala din care sunt anumite suflete intrupate aici pe terra, din anumite motive ce tin de vointa lor de a se perfectiona, si a urca mai sus, catre alte lumi mentale superioare, sau chiar cauzale, in care traiesc marile spirite care au vizitat odata terra…mie imi pare terra, dincolo de greutatile pe care le induri aici, o buna scoala de instructie pt spiritele celeste, care vor mai mult, decat gregarul constiintei umane-papa, bani si sex!
    ….doar trebuie sa ne amintim : Cine Suntem?!!Marele Maestru Ramana Maharishi obisnuia sa predea o unica metoda de regasire de sine, care consta in descoperirea ontologica a raspunsului la intrebarea “Cine sunt Eu?”….adica, sa aflam, cine suntem noi, de ce suntem aici, pt ce, etc…sa avem acel flash iluminatoriu care sa ne permita, sa decodificam eul nostru, caci numai asa vom progresa si vom urca in zone mai inalte ca vibratie cosmica a Universulrilor Subtile, catre minunate Lumi Celeste, sau Paradisuri cum le spun religiile…

  2. alerg catre mine? tu stii ce spui fata ?

Leave a Reply

Required fields are marked *.