Profeta

din Lumea de dincolo de vise

despartire

O despartire

| 5 Comments


Ultima data am zambit. Mi s-a parut atat de banal raspunsul lui. Am invatat rabdarea si continuarea frazei m-a socat. Nu atat profunzimea ideii ci faptul ca era o persoana inteligenta. Traia intr-o lume a lui, departe de privirile semenilor nostri. Mi s-a parut altfel, il judecasem complet gresit, am indraznit sa sper o clipa ca voi gasi la el inceputul, poate sfarsitul, oricum ca voi gasi raspunsul. Trecerea timpului m-a facut sa realizez ca a fost doar o banala discutie, iar raspunsul lui un citat dintr-un ziar.
Prima data m-am intristat. Vorbea de ore intregi si raspundeam monosilabic, nici nu il interesa daca il ascult, cum nici pe mine nu ma interesa continutul cuvintelor sale. Nu avea ce sa-mi comunice, traiam in lumi paralele, care nu vor intra niciodata in contact una cu cealalta.
Si am suras. M-a privit mirat. L-am sarutat pe obraz de despartire, nu a inteles evident. M-am indepartat si din urma m-au ajuns cuvinte triviale. Si pleoapele au tresarit…..

5 Comments

 1. ..si iata asadar triumful femeii asupra barbatului, intotdeauna el este cel care injura, iar ea radioasa trece mai departe , ca un inger dintr-o alta dimensiune.
  Sa fim seriosi Profeto, am vazut femei care injura mai rau ca un barbat de cea mai joasa speta, femei citite, cu facultate, nu orice mahalagioaice. Placa asta nu mai tine, femeia suava, inocenta uneori nu mai exista si nici nu va mai exista. Suntem unisexuati de ceva timp , un fel de furnici care nu se deosebesc decat prin statul social. Daca nu am dreptate, va rog…

 2. Statutul social *

 3. stii ca am patit asta?
  mi s-a parut ca am gasit la o femeie acel ceva si cand m-am trezit nitel din betia momentului mi-am dat seama ca nu valora nimic
  era goala pe dinauntru 😛 si pe dinafara

 4. Cred ca se terminase ora Ioane 😀

 5. Nu …)))) ,cind s-a trezit a realizat ca femeia era de fapt….barbat.:)))

Leave a Reply

Required fields are marked *.