Profeta

din Lumea de dincolo de vise

nebunie

Nebunia-o forma de evolutie

| 5 Comments

Am citit o parere pe un site.
“Cateodata ii invidiez pe nebuni… Cata libertate! Cat de usor navigheaza ei prin lumile lor pline de fantezie, lumi la care noi, ceilalti, nu avem acces. Cat de curiosi suntem cand vine vorba de ei… Cat de des ne intrebam ce-o fi in capul lor… Ii studiem, ii intoarcem pe toate partile… Ii invidiem?
Exista o atractie fata de acesti oameni concretizata la nivel subconstient. De ce? E oare nebunia o stare care ne lipseste? Un deziderat?
Multi oameni innebunesc, putini isi mai revin… N-ar putea acest lucru reprezenta dovada clara a faptului ca nebunia este o forma de evolutie? Nu stiu. Dar stiu sigur ca, fara putina nebunie, ne-am plictisi de moarte…”
Asta era parerea acelui domn!
Vestea buna : nebunia nu se ia.
Vestea rea: nebunia poate fi provocata.
Vestea ingrozitoare : nu stii niciodata daca viata nu iti va rezerva vreodata un eveniment atat de neplacut incat sa devii unul dintre ei.
Stiti care e problema ca suntem nebuni cu totii, intr-o forma mai usoara sau mai grea, dar suntem nebuni. Si ce e mai grav este ca ne innebunim unii pe ceilalti. Un nebun poate fi un geniu, dar poate fi si un retardat . E evolutie? Ramane sa va dati cu parerea si sa ma lamuriti pe mine si pe milioanele de cititori ai acestui blog 😀

5 Comments

 1. …conform intelepciunii celor adevarati, “nebunie” este necunoasterea Adevarului Universal; a trai in ignoranta, in starea de sclavie spirituala si launtrica viata dupa viata, este o forma acuta de “nebunie”.
  Sf. Antonie Cel Mare, un mistic crestin spunea ceva foarte interesant :”intelepciunea oamenilor este nebunie in ochii lui Dumnezeu, iar intelepciunea lui Dumnezeu , este nebunie in ochii oamenilor!”….si asa si este!

 2. nebuna e profeta
  ar trebui sa faci un sondaj sa vedem cati voteaza cu da :))))
  a spune ca nebunia e o forma de evolutie umana dovedeste ca esti trecuta cu acte la aia veseli fato
  habar n-ai nimic de psihologie

 3. Ioane, stai calm ca nu e vorba de tine in postarea mea, tu geniu nu esti , la tine e vorba doar de retard mintal, deci nici urma de evolutie dragule.

 4. bine ca esti tu evoluata si eu inca cimpanzeu
  nu ai alta treaba decat sa te iei de cei care posteaza pe blogul tau?

 5. Nu te-a facut nimeni cimpanzeu, Doamne fereste! Esti chiar un pithecantrop! Adica sa pricepi , un pic mai evoluat decat cimpanzeul 😀

Leave a Reply

Required fields are marked *.